PROCURIO SNIMAK IZ ŠIMANOVACA KAKO TANJA SAVIĆ BEŽI IZ EMISIJE: Pevačica se DRSKO obratila Jovani Jeremić, pa napustila studio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nije želela da ostane u emisiji sa voditeljkom Jovanom Jeremić, koja je raskrinkala njenu aferu sa političarem Draškom Stanivukovićem.

PROCURIO SNIMAK IZ ŠIMANOVACA KAKO TANJA SAVIĆ BEŽI IZ EMISIJE: Pevačica se DRSKO obratila Jovani Jeremić, pa napustila studio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Glavni i odgovorni urednik emisije ,,Amidži šou" Ognjen Amidžić uspeo je da spoji ono što niko nije ni sanjao da će se desiti. Naime, u večerašnjoj emisiji kod voditelja Ognjena gostovale su zajedno voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Tanja Savić. Podsetimo, Jovana je bila ta koja je otkrila Tanjinmu romansu sa političarem Draškom Stanivukovićem javno u svojoj emisiji, nakon čega su isplivali mnogi novi detalji nešto kasnije. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tanja Savić napustila emisiju

 

Ognjen je tokom emisije pokušavao da stiša tenziju koja je rasla između Tanje i Jovane, a u jednom trenutku je sve eskaliralo, te je Savićeva odlučila da napusti studio tokom snimanja, zbog čega su svi ostali u šoku. Iako je opominjala Jovanu nekoliko puta, Tanja je besno napustila Šimanovce. 

- Jovana pusti ih malo neka oni sad pričaju - rekla je Tanja vidno iznervirana, pre nego što je napustila studio, a nakon toga samo ustala bez reči. Gosti i voditelj su bili vidno šokirani.

Pogledajte u nastavku kako je Tanja Savić napustila emisiju ,,Amidži šou". 

 

 

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Super Srbin

04.01.2022 12:46

Našle se opajdara i raspuštenica na istom mestu.

Odgovori 18 1
Srdjan

04.01.2022 13:24

Obe su raspuštene raspuštenice.

Odgovori 15 0
Vera

04.01.2022 14:16

Raspuštenicu i švalerku Tanju Savić ne treba više niko da poziva u emisiju.

Odgovori 14 5