TIJANA AJFON POKAZALA STOMAK: Starleta se pojavila na rođendanu ćerke Tamare Đurić, LUKSUZNA PROSLAVA za naslednicu košta PAPRENO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić organizovala je žurku povodom prvog rođendana njene nasledice Tamare, a tom prilikom Tijana Ajfon pojavila se nakon spekulacija da je u drugom stanju i pokazala stomak.

TIJANA AJFON POKAZALA STOMAK: Starleta se pojavila na rođendanu ćerke Tamare Đurić, LUKSUZNA PROSLAVA za naslednicu košta PAPRENO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najpoznatijih starleti i estradnih dama koje mame pažnju gde god da se pojavi, Tamara Đurić danas proslavlja prvi rođendan njene naslednice Tamare, a tom prilikom organizovala je gala žurku. Tamara je nedavno krstila svoju ćerku u hramu Svetog Save, a tom prilikom pred našim kamerama ispričala je koliko je srećna.

 

 

Sada je došao red i prvi rođendan princeze Tamare, a atraktivna crnka nije marila koliko će iskeširati za ćerkinu proslavu. Poznato je da je Tamara izuzetno požrtvovana majka i da sve svoje slobodno vreme provodi sa njom. Na rođendan je među prvim gostima stigla i Tijana Ajfon, starleta za koju se od juče sumnja da je u drugom stanju, ali ona još uvek nije spremna da govori o tome. 

 

 

Tamara je sa pratiocima na Instagramu podelila samo delić atmosfere sa proslave, a po snimku se može zaključiti da se za luksuznu žurku izdvojilo i nekoliko hiljada evra. Baloni, pozlaćena dekoracija, haljina za malu Tamaru, ali i ostale druge đakonije našle su se na prvom rođendanu. 

TIjana Ajfon ovom prilikom sakrila je stomak nakon jučerašnjih spekulacija da je trudna, a vi sami procenite na osnovu fotografije da li se starleti nazire nešto ispod sakoa. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Ajfon trudna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
vladimir

04.01.2022 11:29

Šta mi imamo ako jeste i ako nije.

Vesna

01.03.2022 14:24

Droce na jednom mestu