OTVORILA SE ZA NOVU GODINU: Luna Đogani obradovala Marka skupocenim ODELOM, a nasledicu Miu IZNENDALILA SA OVIM POKLONOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

18:03

Luna Đogani otvorila se kada su u pitanju Novogodišnji pokloni za njene najbliže i nije štedela da im ispuni svaku želju!

OTVORILA SE ZA NOVU GODINU: Luna Đogani obradovala Marka skupocenim ODELOM, a nasledicu Miu IZNENDALILA SA OVIM POKLONOM! (FOTO)

youtube.com/kurir/printscreen

Novopečena mama se snimala tokom šopinga u jedan tržnom centru u Beogradu, neposredno pred najluđu noć, nakon čega je snimak objavila na svom jutjub kanalu Ona je najpre rekla da želi da iznenadi svog supruga Marka Miljkovića lepim poklonom, kao i da već zna šta za njega traži, dok joj je za Miju teže bilo da smisli iznenađenje.

 

 

 

prinskirin/youtobe

Luna Đogani

 

- Dugo sam razmišljala šta bih mogla da im poklonim. Za bebu još uvek ne znam, moram da smislim šta bi bilo najbolje. A što se tiče Marka, svidelo mu se jedno odelo i hteo je da ga kupi. Rekao je da mu sada ne treba, da nema to gde da nosi... Ali pošto je Nova godina, sad ima priliku za to - počela je Luna, a potom ušla u radnju u pokušaju da pronađe ono što njen muž želi.

Kada je u tome uspela, krenula je u potragu za savršenim poklonom za ćerku.

prinskirin/youtobe

Luna Đogani

- Mia voli igračke koje šetaju, pokreću se, kao roboti - objasnila je Luna fanovima, a potom izabrala interaktivnu igračku u obliku lopte. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima.

prinskirin/youtobe

Luna Đogani sa malenom Miom

- Tako je to kad imate dete. Svašta sam joj nakupovala. Pored igračke, uzela sam joj i mekanu portiklu, pošto je ona druga tvrda i nervira se kad joj stavljam. Uzela sam joj kašice koje voli, glodalicu koja je jako skupa, ali svi kažu da je delotvorna - pohvalila se Đoganijeva.

Ona je potom kupila i poklon za svog psa, nakon čega je i sebe počastila - kolačem!

 

prinskirin/youtobe

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Kada je došla kući, najpre je poklon uručila Miji, koja se toliko obradovala igrački, da je počela da se smeje i skače od uzbuđenja. Ni Marko nije bio ništa manje iznenađen svojim poklonom, pa je prišao i poljubio Lunu kako bi joj se zahvalio.

 

Komentari (2)

Loading
Nataša

03.01.2022 20:51

Sve najlepše u novoj godini od srca vam želim

Сања

03.01.2022 20:59

Сву срећу овог света вам желим!