IVAN BOSILJČIĆ SE POVLAČI IZ GLUME? Otkriveno čime se bavi van granica Srbije, ŠOK za sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić je jedan od poznatijih glumaca, a sada je otkriveno i čime se bavi van svog posla, kada napusti Srbiju, svi su ostali u šoku!

IVAN BOSILJČIĆ SE POVLAČI IZ GLUME? Otkriveno čime se bavi van granica Srbije, ŠOK za sve! (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanbosiljcicofficial

Popularni glumac Ivan Bosiljčić odlučio je da tokom njegove posete u Rusiji prošle godine upusti u potpuno drugačiji posao nego što je navikao. Naime, on se pratiocima na Instagramu pohvalio da je sproveo zemljane radove u Divejevskom manastiru Serafima Divejevskog u ime Svete Trojice. 

 

 

Naime, na fotografiji koja je nastala tokom radne akcije u ženskom manastiru, glumac Bosiljčić drži ašov u ruci, a njemu su se priključili i ostali ljudi koji su bili zaduženi za ovaj vid aktivnosti. 

 

 

Podsetimo, Bosiljčić već dodinama unazad snima umetnička dela na platu u Rusiji, gde čak boravi i po nekoliko meseci, a pored njegovog primarnog poslovg angažovanja, Ivan je odlučio da se prepusti duhovnim lepotama naših suseda. Da je porodica Bosiljčić pobožna je apsolutno poznata stvar u javnosti, a sa pratiocima na društvenoj mreži glumac je pokazao koliko mu je prijao ovaj rad kako fizički, tako i duhovno. 

 

 

- Moj trening za danas. Kopali smo manastirske bašte - napisao je ponosno glumac, otkrivši šta je konkretno radio u manastiru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading