SESTRA SILVANE ARMENULIĆ IZNELA JEZIVE DETALJE: Smrt je SPREČILA da uradi OVO, da je živa ne bi PREŽALILA!

Autor:

Zabava

03.01.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvana Armenulić je glavna tema u medijima zbog njenog lika u filmu "Toma", a sada je njena sestra Dina rešila da otkrije neke nepoznate detalje.

SESTRA SILVANE ARMENULIĆ IZNELA JEZIVE DETALJE: Smrt je SPREČILA da uradi OVO, da je živa ne bi PREŽALILA!

Foto: youtube.com/printscreen

Slavna pevačica Silvana Armenulić preminula je pre 46 godina, a danas je postala još popularnija zbog njenog lika u filmu "Toma": 

Silvana je iza sebe ostavila mnogo ljudi koji nikada nisu prežalili njenu preranu smrt, a tragično je to što i njena sestra Mirjana poginula taj dan u saobraćajnoj nesreći, i to u šestom mesecu trudnoće. Njena druga sestra, Dina, je i dan danas živa i sa setom se priseća njenih sestara.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Silvana sa ćerkom Gordanom

- Otkako su mi sestre poginule ja sam našoj majci i Silvana i Mira zajedno, ja sam nastavak prekinute pesme u kući. Moja braća i sestre ne mogu da slušaju ploče poginulih sestara i uvek gase radio. Majka naprotiv. Ona svakodnevno preko gramofona druguje sa glasovima svoje izgubljene dece i jedva čeka dan kada ću se i ja pojaviti na televiziji - pričala je svojevremeno Dina Bajraktarević Nikolić, koja već godinama živi u Danskoj, prenosi Kurir.rs.

Prošle godine je Dina navela da bi Silvani danas bilo žao što je poginula kao supruga od čoveka od kojeg se borila da se razvede.

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je Dina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading