Marija Egelja dala prazničnu prognozu: I u 2022. godini ću da vedrim i oblačim! (VIDEO)

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

03.01.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Hoću da bude grmljavina dobrog raspoloženja i samo vedre misli - kaže lepa voditeljk

Marija Egelja dala prazničnu prognozu:  I u 2022. godini ću da vedrim i oblačim! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Marija Egelja, praznična čarolija

Atraktivna voditeljka vremenske prognoze na Pink televiziji Marija Egelja godinama gledaocima vraća osmehe, a kako kaže, svake godine se iznova raduje prazničnoj euforiji i zabavi.

- Ove godine oko praznika ću biti na svežem vazduhu, na Zlatiboru. Malo ću skijati, malo se zagrejati uz kuvano vino, kako to dolikuje. U Srbiji se sve slavi po tri dana, pa i doček, slaviću 31. decembra, 1. i 2. januara! Obično kad izađem u provod prijateljima kažem da moram da idemdo pet ujutru jer tada moram na Pink - priča voditeljka kroz osmeh i
dodaje: 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Marija Egelja, praznična vremenska prognoza

 

- Šalim se, naravno, kad radim, ne izlazim. Svakako ove slobodne, praznične dane koristim da se provedem.


Na pitanje kakvo vreme, ali i raspoloženje nas očekuju na početku 2022. Marija ima spreman odgovor:


- Hoću da bude grmljavina dobrog raspoloženja, samo vedre misli i sve što je loše da kiša odnese i opere. Volela bih da bude i malo snega, da napravimo pravu novogodišnju čaroliju u Srbiji Marija se osvrnula i na godinu iza nas:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Marija Egelja, praznična vremenska prognoza

 

- Ovo nam je druga koronagodina. Prva je bila udarna, zatekla nas je sve, čini mi se da smo u ovoj drugoj lakše disali. Uglavnom se trudim da sve gledam s vedrije strane, pa i vremensku prognozu! Kad je oblačno, treba naći neki zrak sunca koji se probija i donosi nadu u bolje sutra. Ovu godinu ću pamtiti po nekim sjajnim putovanjima, a loše momente i kad imam, ja zaboravim.Za novu 2022. Marija svim čitaocima Srpskog telegrafa i Republike.rs, ali i sebi, želi mir i zdravlje:
- Želim mir u srcu, da budemo složni, jednaki i dobri jedni prema drugima, da širimo dobrotu. Praznici nas na to podsete, vratimo se porodici i tradiciji, budemo pitomiji. Sebi ću poželeti zdravlje, sreću i samo ovako da se nastavi.

 

Ceo intervju sa Egeljom pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Bonus video: 

MINISTARKE TANJA I IRENA: SAMO NAM JE LJUBAV POTREBNA!

 

 

Komentari (0)

Loading