TARI SAM SAMO JA AUTORITET, RASTU VRTI OKO MALOG PRSTA: Ana Nikolić otvorila dušu o MAJČINSTVU i VASPITANJU!

Autor:

Zabava

03.01.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je pre četiri godine na svet donela devojčicu Taru, a sada je otkrila kakva je kao majka, i šta joJ najteže pada kod majčinstva.

TARI SAM SAMO JA AUTORITET, RASTU VRTI OKO MALOG PRSTA: Ana Nikolić otvorila dušu o MAJČINSTVU i VASPITANJU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić je gostovala u emisiji "Sceniranje", i tu je rešila da otkrije na koji način vaspitava ćerku Taru.

Ana je istakla da ne želi da joj ćerka bude poput nje, ali ako se to desi, pevačica ima planove kako bi to sprečila.

 

 

- Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu - rekla je Ana Kurir televiziju.

 

 

Ana se osvrnula i na to kakva je kao majka, i na koji način vaspitava ćerku.

- Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutic i kažem "biraj" - ističe pevačica.

 

 

Ana je progovorila i o njenom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti, i koga Tara smatra većim autoritetom.

- Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading