SLOBODNA SAM ŽENA! Tanja Savić RASKINULA sa Draškom Stanivukovićem? MNOGO SAM PATILA!

Autor:

Zabava

02.01.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić progovorila je o emotivnom statusu i privatnom životu.

SLOBODNA SAM ŽENA! Tanja Savić RASKINULA sa Draškom Stanivukovićem? MNOGO SAM PATILA!

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Pevačica Tanja Savić bila je u žiži javnosti celu 2021. godinu, od uspeha da vrati decu iz Australije do veze sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem. Ona je sada progovorila o najluđoj noći, privatnom životu i emotivnom statusu.

- Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada - kaže Tanja koja ne krije da se nada da će Nova 2022. godina biti lakša:

 

 

- Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo - kaže Tanja koja je mnogo toga poučnog izvukla iz situacije sa bivšim suprugom:

 

 

- Spoznala sam ko sam i šta zaslužujem, da treba da slušam svoj unutrašni glas, a ne ljude koji mi govore šta treba da radim. Ne samo ja, tako treba da razmišljaju i ponašaju se svi ljudi, samo da slušaju sebe. Totalno je pogrešno oslanjati se na tuđe mišljenje. Ako ne naučite da pomognete sebi ne možete da budete slobodni.

Kako se dosta spekulisalo o njenom emotivnom životu, Tanja otkriva kakav joj je status trenutno.

- Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželela muškarčinu pored sebe. Sponatno sam se ponašala i nisam imala posebnih želja - kaže i stavlja tačku na priče o emotivnom o odnosu.

 

 

Ističe da Dušanu ne brani da se čuje sa sinovima, kao ni dečacima da pričaju sa ocem.

- Pustila sam da sve teče po osećaju. Kada god sinovi požele da se čuju sa ocem, to mogu, kao i kada Dušan želi njih da čuje, ne branim. Problem je samo ta vremenska razlika i teško je da se usklade, ali tako je kako je - kaže Tanja koja ističe da ju je sve učinilo jačom i stabilnijom.

- Mnogo sam patila, ali tek sada osećam neko olakšanje i stojim stameno na zemlji. Sve što mi se dogodilo imalo je razlog da me učini jačom jer sam prošla mnogo toga. Sinovima je u Srbiji lepo, oni vole obe zemlje. Tamo su rođeni, tamo im je tata, a ovde su odrasli i tu sam im ja. Ovde su odrasli i školovali se tako da im nije bilo teško ponovo da se naviknu na život u Srbiji - rekla je Tanja za Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading