ISTINA O SVAĐI NATAŠE I MILICE SE DUGO KRIJE OD JAVNOSTI: Zbog ovoga su se koleginice posvađale, razlog je ŠOKANTAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je na videlo razlog zbog kog su Nataša Bekvalac i Milica Pavlović u svađi.

ISTINA O SVAĐI NATAŠE I MILICE SE DUGO KRIJE OD JAVNOSTI: Zbog ovoga su se koleginice posvađale, razlog je ŠOKANTAN! (FOTO)

Foto: republika.rs/goran doljančević/e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica i koledinice Nataša Bekvalac i Milica Pavlović već neko vreme nisu u dobrim odnosima, pa tako kada se organizuju emisije, strogo se vodi računa da njih dve ne budu u istom terminu pozvane. Sve je počelo zbog izjava u javnosti od strane Bekvalčeve, preko čega Pavlovićeva nije mogla da pređe, pa je ozbiljno zamerila kleginici. Naime, poznato je da se dosta spekulisalo o tome da je Milica privržena i okrenuta istom polu, zbog čega je dugo vodila bitku sa antifanovima njenog lika i dela. 

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Nataša Bekvalac

 

Baš zbog toga, nakon što je Nataša izjavila u emisiji ,,Amidži šou" da bi između Cece Ražnatović, Rade Manojlović i Milice izabrala nju, uz komentar koji joj se nije svideo. 

– Da sam muško najpre bih Milicu Pavlović. Nju ne poznajem, a ostale su sve zauzete, a da sam muškarac ne bih sa udatim ženama. Milica je slobodna devojka, a priča se i da je ovo i da je ono, tako da može –rekla je Nataša tada aludirajući na glasine o Miličinoj seksualnoj opredeljenosti.

Milica nije trošila svoje vreme, pa joj je prvom prilikom kroz medije odgovorila vrlo direktno. 

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Da sam ja muško, ne bih se bunila da budem s njom, a i verujem da bih joj bila treća sreća – izjavila je Milica kojoj je Natašin komentar zasmetao jer je to rekla javno i tako samo podgrejala mnoge tračeve bez potrebe zbog čega Mica nije gubila vreme, te je odmah udarila na Natu preko njenih udaja i prošlih brakova, čisto da joj vrati milo za drago!

Milici je sve to smetalo jer je svesna da taj program gledaju i deca, i stariji, a i te kako vodi računa o svojoj reputaciji, pa je zato to zamerila Nataši koja se opet samo šalila, ali očito da je preterala. Sve je to sad iza njih dve, nisu u svađi, ne peckaju se, možda se čak i čuju, ali mislim da joj Milica to nikad neće zaboraviti, mada me čudi zašto jer se Nataša uvek prvo zeza na svoj račun i to je svima poznato, tako da Mica ne bi trebalo uopšte da se ljuti – objasnio nam izvor za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading