NIJE SE INTELEKTUALNO SNAŠLA: Jovana Jeremić PONIZILA Tanju Savić, pa progovorila o RAZVODU!

Autor:

Zabava

02.01.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić gostovala je u jednoj emisiji, a tim povodom je otkrila da li misli da joj je razvod poraz, a onda je progovorila o sukobu sa Tanjom Savić.

NIJE SE INTELEKTUALNO SNAŠLA: Jovana Jeremić PONIZILA Tanju Savić, pa progovorila o RAZVODU!

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić je ovog nedeljnog popodneva, nakon njene emisije odlučila da bude u još jednoj. Voditeljka je u "Premijeri" otkrila da li je u svoja četiri zida ista kao pred kamerama.

 

 

- Ja pratim kako se gleda televizija i kod kuće, ja sam nenormalna kada je posao u pitanju. Privatno sam potpuno drugačija nego na TV-u, totalno sam emotivna, živim za ljubav, prijateljstvo, ja sam porodičan tim, volim da budem u svom domu i da mi je lepo kod kuće - kaže Jovana, a onda je rešila i da progovori o razvodu i da li smatra ovo porazom:

 

 

- Ma kakvi, mi smo znali da ćemo se razvesti. Mi smo se lepo dogovorili, ja nisam žena koja vara, nikada nisam čoveka prevarila u životu. Pre svega sam poštena. Moram da demantujem novogodišnje naslove, to su radi kako bi me omeli u poslu. Plasirali su neistine, ja znam da se svako kreće u krugu svoje pokvarenost, ali moraju da shvate da postoje žene koje ne varaju, da postoje dobri ljudi i da nisu svi loši, ja ne mogu da idem u koš sa nekim drugim ženama, jer ja sam Jovana Jeremić.

 

 

Na samom kraju, Jovana se osvrnula i na dašanje navode da je Tanja Savić napustila emisiju u kojoj je i voditeljka bila gost.

- Jeste, Tanja Savić jeste napustila emisiju, ja ne znam koji je razlog, mislim da se nije intelektualno snašla na nivou sa Nestorovićem, Dačićem i sa mnom. Ona tu nije mogla doći do izražaja, samo je ustala i otišla iz studija. Ja Tanju mnogo volim, ali ako se osetila da je u zapećku od nas, a na početku mi je udelila kompliment.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Anđela

02.01.2022 15:15

Tanja Savić je nevažna u našim životima. Ona je važna samo svojoj deci. A ne posvećuje se njima koliko treba. Kada to shvati deca će da porastu i odlete od nje.

Odgovori 15 8
Učiteljica

02.01.2022 16:03

Jovana,tvoj "intelekt", kako kažeš je dno ponašanja u svakom pogledu... fotografije, stajling na TV pink,pa ko to još gleda...

Odgovori 49 3
Rade

02.01.2022 19:12

Moliko si lepa,pametna prepusti drugima da kazu.Ipak mislim da treba da promenis psihijatra.

Odgovori 43 2
Milan

03.01.2022 17:30

Žena sa čardakom u glavi😇🤣😂