SEĆANJA SU TU, NIKADA NE BLEDE: Minimaksov sin RASPLAKAO milione novim SPOTOM!

Autor:

Zabava

02.01.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Ilić Ila objavio je spot u kom je odao počast pokojnom ocu i preminulom Daliboru Andonovu Gruu.

SEĆANJA SU TU, NIKADA NE BLEDE: Minimaksov sin RASPLAKAO milione novim SPOTOM!

Foto: www.youtobe.com/FU-RECORDZ

Vladimir Ilić Ila je rešio da oda počast pokojnom ocu, Milovanu Iliću Minimaksu, ali i tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu Gruu.

Ila je postao poznat krajem devedesetih kada je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend "Sha Ila", a sada je Vladimir objavio pesmu pod nazivom "Sećanja" za koji je napravio emotivan spot koji para srce.

Republika

Foto: instagram.com/Dalibor Andonov Gru

Dalibor Andonov Gru

Naime, u spotu je podelio slike Grua i voditelja Minimaksa, a u komentarima fanovi otkrivaju da su plakali zbog pesme, ali i spota.

- Sećanja su tu, ona nikada ne blede. Volim da se setim svega što je odnelo vreme. Sećanja žive ona nikad ne izblede, samo setim se svega i zaustavim probleme - glasi refren ove pesme.

Republika

Foto: printscreen

Ila i Minimaks

Inače, Ila je prošle godine govorio o gubicima sa kojima se susreo tokom života.

- Prošlo je 14 godina od kada sam izgubio tatu i mamu, a vreme ne leči ništa, samo je teže i teže. Treba ti neko da ti da savet, a ne novac. Fali ti da sa njima dočekaš rođendan ili Novu godinu, a znaš da to nikada nećeš imati i to boli. Nažalost, izgubio sam mamu, tatu, sestru od ujaka, koja mi je bila kao rođena, pse. Imao sam dosta teške trenutke, operaciju, ali ne žalim se - rekao je reper koji je jednom prilikom za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading