SRPSKI VODITELJ KRIJE MAJKU OD JAVNOSTI, A ŽIVELA JE SA OCEM POZNATE GLUMICE: Milan Kalinić pokazao kako izgleda Boba, a evo čime se bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i glumac Milan Kalinić čestitao je majci Bobi 76 rođendan, a tom prilikom svi su ostali u šoku kako ona danas izgleda.

SRPSKI VODITELJ KRIJE MAJKU OD JAVNOSTI, A ŽIVELA JE SA OCEM POZNATE GLUMICE: Milan Kalinić pokazao kako izgleda Boba, a evo čime se  bavi! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Poznati srpski glumac i voditelj Milan Kalinić svoj privatni život čuva kao zmija noge, mada se i njemu dešavalo da bude u žiži javnosti zbog svojih javnih ispada, koji budu retki, ali dovoljno skandalozni da se o tome mesecima priča. Kako je uspeo da jedan deo privatnog života sačuva za sebe, mnogi se pitaju kako izgledaju njegovi roditelji, a sada pokazao kako izgleda njegova majka Boba, za koju je mnogo vezan. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Kalinić je objavio fotografiju sa majkom, koja je napunila 76 godina, a tom prilikom joj je čestitao najsrećniji dan emotivnom porukom. 

- Moja carica napunila danas 76 - napisao je Milan uz fotografiju sa Bobom koju je objavio na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Kalinić sa majkom Bobom

Inače, Kalinićeva majka Boba se baci frizerskim poslom, što u prilog govore komentari na društvenim mrežama iz 2015. godine, kada su se pojedini ljudi pohvalili da ih je ona izuzetno dobro ošišala u salonu. 

 

 

Svojevremeno Milan je bio gost u emisiji ,,Magazin in" i to sa glumicom Anastasijom Mandić, a tom prilikom otkrili su da su njihovi roditelji živeli zajedno. 

 Kod nas je to kao španska serija. Mi nemamo nikakve zajedničke krvi. Moji mama i tata kad su se razveli, u isto vreme su se razveli i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom, a mi smo svi već bili veliki. Ja sam imala 14 godina. Živeli su zajedno osam godina – otkrila je Anastasija Mandić.

Republika

Foto: E-Stock

Anastasija Mandić

 

Anju znam od moje 15 godine i to je baš lepo. U međuvremenu smo postali i više nego porodica – rekao je Milan Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Janko

02.01.2022 12:43

On glumac? Pre će biti glupac.

Odgovori 22 6
Konda

04.01.2022 13:40

@Janko - Milan Kalinić je najlošiji glumac i najbezobrazniji voditelj u Srbiji i šire.

Živojin

04.01.2022 14:19

@Janko - Milan je loš glumac kao i Amidža.

Voša

03.01.2022 08:24

@ Janko, a ti si? Definitivno bi trebalo da se ukine anonmno istresanje frustracija po netu. Ime, prezime pa daj ocenu o svemu. Ne branim Milana K. nego ovako nema smisla.... Ni ja nisam ostavio me ali nikoga ne vređam

Odgovori 0 10