DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAPRAVILA HAOS KOD JOVANE JEREMIĆ: Voditeljke zaratile zbog LJUBAVI, a onda je isplivala ŠOK TAJNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević napravila je opštu pometnju u jutarnjem programu.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAPRAVILA HAOS KOD JOVANE JEREMIĆ: Voditeljke zaratile zbog LJUBAVI, a onda je isplivala ŠOK TAJNA! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Marko Đedović bio je specijalni gost u emisiji ,,Novo jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić, pored njega njena koleginica Dušica Jakovljević je takođe bila gost. Marko Đedović odlučio je da prvi put u javnosti, pred milionskim gledaocima razotkrije sve moguće tajne rijalitija ,,Zadruga 5". 

Dušica je tokom rasprave u studiju, zbog koje je atmosfera dostigla vrhunac, otkrila da uskoro objavljuje prvu knjigu, pa je ispričala i o čemu će njeno delo govoriti. Dušica je pokušala da se raspravi sa belim magovima koji su se našli u Jovaninoj emisiji, želeći da istakne kako ona gleda na ljubavne odnose. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dušica Jakovljević voditeljka

 

- U mojoj knjizi će se raditi o ljubavi, da se na tome radi, da to nije nešto što se podrazumeva, i zato se zove ,,Projekat", ako smo nešto radili i tome dođe kraj, mi treba da gledamo na to kao na projekat, koji nije uspeo! Moja knjiga će izaći na moj rođendan, 14. novembra ove godine - rekla je Dušica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading