NE SVIĐA MU SE TA IDEJA: Aleksandra Prijović progovorila o PRINOVI, a onda otkrila kako njen sin reaguje kad mu spomenu batu ili seku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović napravila je spektakl za pamćenje u novogodišnjoj noći u jednom prestoničkom hotelu, a mi smo sa pevačicom razgovarali pred izlazak na binu.

NE SVIĐA MU SE TA IDEJA: Aleksandra Prijović progovorila o PRINOVI, a onda otkrila kako njen sin reaguje kad mu spomenu batu ili seku! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Prijovićeva je na nastup došla bez Filipa, koji je čuvao njihovog sina Aleksandra, ali se kasnije pridružio supruzi i sa njom slavio Novu godinu.

Filip trenutno nije ovde, sa malim je, ali će doći kasnije kada ga uspava - rekla je Aleksandra, na pitanje da li je mali Aleksandar za Novu godinu poželeo brata ili sestru, odgovorila je:

- Nije, kada mu pomenem ne sviđa mu se ta ideja. (smeh)

Pevačica je otkrila da je njen naselednik svastan čime se ona bavi, kao i da zna njenu novu pesmu i da stalno traži da mu je pušta.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Prijović

 

Svestan je, zna, kaže: "Mama ide da peva", navikao se već. Zna moju jedno novu pesmu koja mu se jako dopada i stalno traži: "Mama, pusti mi novu pesmu" - ispričala je Aleksandra.

Šta je Aleksandra još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading