UPUCAN ACA LUKAS ISPRED STANA: Pevaču se doktori borili za život, komšija ga pronašao KRVAVOG kako leži! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas upucan je 2009. godine ispred njegovog stana na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, a tada je nepoznati napadač pobegao sa mesta zločina.

UPUCAN ACA LUKAS ISPRED STANA: Pevaču se doktori borili za život, komšija ga pronašao KRVAVOG kako leži! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Poznati srpski pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas 2009. godine ustreljen je iz pištolja ispred zgrade na Novom Beogradu gde je živeo u večeračnjim satima. Vatrenim oružjem Aca je zadobio metak u butinu, odmah potom Lukas je prevezen u Urgentni centar  i tada su doktori odradili svoj deo posla. 

 

 

Kako su mediji tada pisali, Aca Lukas je te večeri izašao ispred zgrade u Gandijevoj ulici, sa namerom da uđe u svoj auto. Međutim, kod garaža sačekao ga je napadač u crnoj jakni sa kapuljačom i tamnim pantalonama. Kada ga je Lukas uočio, napadač je odmah izvukao pištolj i ispalio hitac u asfalt, a onda i u Acinu desnu butinu. Lukas je tad pao na asfalt, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu. Aca je uspeo da se dovuče do svog stana kako bi mogao da pozove nadležne organe. 

 

 

- Primetio sam da se oko zgrade "muva" neki muškarac u crnoj jakni sa kapuljačom i uplašio sam se da će mi ukrasti automobil. Neko vreme sam motrio na njega, ali pošto nije preduzimao ništa, otišao sam kući, misleći da možda nekog čeka - kaže jedan od stanara zgrade ispred koje se desio napad.

S obzirom da je Lukasova noga usled prostrelne rane obilno krvarila, za njim je ostao u hodniku krvav trag. Jedan od njegovih suseda je čuo pucnjeve i izašao ispred zgrade, kada je primetio krvav trag koji vodi do stana četiri.

 

 

- Pokucao sam na vrata i zatekao Acu teško povređenog. Bio je uplašen. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć - priča komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Lekari Hitne pomoći su mu odmah pružili prvu pomoć i prevezli ga u Urgentni centar.

 

 

- Pevač je zadobio prostrelnu ranu desne butine koja je previjena i očekuje se brz oporavak. Pregledali su ga i vaskularni hirurg i ortoped i utvrdili da je metak na svu sreću promašio i kost i krvne sudove, a od oporavka zavisi kada će biti pušten iz bolnice - rekao je Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
gege

02.01.2022 05:52

nije znao onu pesmu od Muharema s prvog albuma, zadnja pesma hahahaha