JOVANA JEREMIĆ I IVICA DAČIĆ RAZMENILI POLJUBAC U PONOĆ: Voditeljka Pinka mu sasula sve u lice što je dugo čekala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred kamerama portala Republika.rs Jovana Jeremić i Ivica Dačić razmenili su poljupce, a voditeljka je tačno u ponoć, pored Nove godine, političaru čestitala i rođendan.

JOVANA JEREMIĆ I IVICA DAČIĆ RAZMENILI POLJUBAC U PONOĆ: Voditeljka Pinka mu sasula sve u lice što je dugo čekala! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Jovana Jeremić, Ivica Dačić

Spektakularni doček ispred Skuptišne Beograda zamenik gradonačelnika grada Goran Vesić priredio je u vidu koncerta tri pevačice i to Jelene Karleuše, Sare Jovanović i Marije Šerifović. Naša novogodišnja patrola bila je prošle noći na raznim delovima grada, a ono što smo zabeležili na koncertu Jelene Karleuše mnoge će šokirati. 

 

 

Naime, voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić sve vreme je đuskala uz Karleušine hitove, a na koncertu se pojavila u potpuno opuštenom izdanju i to u trenerci pink boje. Pored nje, tik uz rame bio je i političar Ivica Dačić, koji je pored dočeka Nove godine, proslavio i svoj rođendan, a Jeremićeva je bila tu odmah da mu čestita. Jovana i Dačić su pred našim kamerama razmenili poljupce i čestitke, a atraktivna voditeljka otkrila je šta je poželela političaru. 

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Jovana Jeremić i Ivica Dačić

 

Na pitanje koga je prvo poljubila u ponoć Jovana je otkrila da je to bio baš Dačić. 

- Ivica Dačić, evo ga ovde! Dođi Ivice, ja sam mu poželela da ostane uvek ovakav, ja njega volim kao čoveka! Stvarno je dobar čovek! - izjavila je Jovana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Petar

07.01.2022 10:30

Tako funkcionira naša vlast, pijanči i žurira tesno udružena sa estradom, sponzorušama, vlasnicima javnih medija, tužilaštvom, sudstvom, tajkunima, itd.