URNISALI SU ME U BEKSTEJDŽU, MNOGO SAM SE NAPILA: Nataša Bekvalac progovorila o DOČEKU!

Autor:

Zabava

01.01.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je progovorila o najlepšem dočeku Nove godine, a onda se osvrnula i na doček koji želi da zaboravi.

URNISALI SU ME U BEKSTEJDŽU, MNOGO SAM SE NAPILA: Nataša Bekvalac progovorila o DOČEKU!

Foto: printscreen/TV Prva

Nataša Bekvalac je već dugi niz godina na javnoj sceni, a skoro svaku Novu godinu je dočekala pred publikom. Pred sam kraj 2021. godine je rešila da progovori koji doček joj je ostao u najlepšem sećanju.

 

 

- Ja stvarno moram da ti kažem da ovo nije neki odgovor koji je namešten, ali svaki najsvežiji mi je uvek najlepši, ali uglavnom dočeke provodim sa publikom. Mislim da kada sam bila sa trudna sa Katjom da tada nisam radila, ali svaki je radan i svaki je sa osoboma koje jako volim. Ja sam jako bliska i sa muzičarima i sa ljudima koji rade oko scene sa mnom, imamo lepe prijateljske odnose i nije mi uopšte krivo kada sa njima proslavim doček, jer su to ljudi koje najviše volim pored svoje porodice - rekla je pevačica za Espreso.rs.

 

 

Na pitanje koja Nova godina joj je ostala u jako lošem sećanju, pevačica je odgovorila:

- Mislim da je to bilo pre pet-šest godina. Tada sam previše popila. Toga se sećam jer mi je bilo jako loše. Doslovno smo se urnisali u bekstejdžu i jako mi je bilo loše. Odveli su me kući, nisam mogla sama da se popnem. Znam da tada nisam jela ceo dan i bio je jako lep doček i onda smo se svi okupili i preterala sam tad sa pićem i jako mi je loše bilo, jako sam se loše osećala - priznala je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading