CECA I BOGDAN UVELIKO SLAVE DOČEK 2022. GODINE: Pevačica objavila fotku sa dečkom, jedan detalj je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović sa publikom na Instagram profilu podelila je delić atmosfere iz kruga porodice i prijatelja, a na fotografiji se našao i njen dečko Bogdan Srejović.

CECA I BOGDAN UVELIKO SLAVE DOČEK 2022. GODINE: Pevačica objavila fotku sa dečkom, jedan detalj je svima promakao! (FOTO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Pevačica Ceca Ražnatović doček 2022. godine provešće u krugu prijatelja i porodice kako je i izjavila u intervju za portal Republika.rs, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE

Međutim, izgleda da je kod Cece veselje već krenulo, a svakako da je pored nje izabranik Bogdan Srejović, koji je ispozirao zajedno sa pevačicom i prijateljima za Instagram stori. Ceca je podelila delić atmosfere sa proslave iz restorana, a prijatelji su krasili njihovu fotografiju. 

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

Ceca se ove godine odlučila da mirniju atmosferu, a ono što definitivno se ne sme propustiti jeste njen performans na Pink televiziji, koji je pripremila, a otpevala je i duetsku pesmu sa njenom ćerkom Anastasijom Ražnatović. Međutim, to nije sve, Ceca je pored vanserijskog talenta, pripremila i vizuelne efekte i igrače koji će pratiti svaku njenu numeru koju bude izvodila na velikoj bini. 

No, bilo kako bilo, Ražnatovićka je već uveliko sa prijateljima i čeka Novu 2022. godinu, a po izrazu lica i osmeha koji nije skidala, definitivno da uživa. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading