JOVANA JEREMIĆ NOKAUTIRALA PALMU! Voditeljka i političar licem u lice: BEŽITE OD NJE KADA JE LJUTA! (VIDEO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

01.01.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo za Srpski telegraf i Republika.rs voditeljka i političar demonstrirali borilačke sposobnosti. Mala koja čini čuda oduvala prvog čoveka Jagodine

JOVANA JEREMIĆ NOKAUTIRALA PALMU! Voditeljka i političar licem u lice: BEŽITE OD NJE KADA JE LJUTA! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Političar Dragan Marković Palma i voditeljka Pinka Jovana Jeremić samo za Srpski telegraf odradili su veliki unakrsni intervju, bez cenzure i zabranjenih pitanja. Demonstrirali su i borilačke veštine, Palma je Jovani pokazao kako da se odbrani, ali i napadne, pa poručio da bi snagom i znanjem voditeljka lako savladala čak dva muškarca. Ono što nas je iznenadilo jeste da je Jeremićka nokautirala prvog čoveka Jagodine, pa mu pokazala i zavidno karate umeće.

 

 

JOVANA PITA, PALMA ODGOVARA

Jovana: Trenutak istine sledi upravo sada jer će Dragan Marinković Palma da mi odgovara na pitanja koja mu nikada nisam postavila u studiju, a, bogami, i ja ću na njegova, necenzurisana! Moje prvo pitanje je: "Palma, je li teško da odgovaraš na sva moja pitanja kada dođeš u jutarnji?"

Palma: Za mene nije teško zato što znam da ti pitaš iz glave i na osnovu mog odgovora praviš nova pitanja. Volim takve novinare i da gostujem kod njih. Najbolja je improvizacija i kad se čovek ne priprema za gostovanje, već priča ono što misli. Tada gledaoci steknu utisak da je to što mi govorimo autentično i da je to nešto u šta treba da veruju.

Jovana: Šta ti se više sviđa, da te neko smatra uspešnim političarem ili domaćinom?

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Marković Palma i Jovana Jeremić

 

Palma: Imam taj svoj domaćinski predznak, bar tako kažu građani Srbije. Moj slogan nije menjan od prvog dana otkad sam počeo da se bavim politikom, od 1994. Domaćinski znači da sve što radite, sve što glasate, sve što predlažete, zakon ili uredbu, bude u skladu s onim što neće skupo koštati građane, a doneće mnogo Srbiji.

Jovana: Da li ti je draže da te posmatraju kao uspešnog političara koji je najviše doprineo razvoju Jagodine, kao požrtvovanog porodičnog čoveka ili kao nekadašnjeg odličnog boksera?

Palma: Meni je Jagodina baza, nisam radio samo za Jagodinu, obišao sam 11 država i primljen sam na najvišem nivou, od Rumunije do Egipta, Austrije, Grčke. Svi ti sastanci koje sam imao bili su u cilju kako da skinemo tu neku negativnu etiketu koja je okačena Srbiji, da Srbija postane ono što jeste. Nekoliko država poslednjih 20 godina radi protiv Srbije, ali ono što je najvažnije, mi ne zavisimo od njih!

PALMA VODITELJ, JOVANA GOST

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jovana Jeremić i Dragan Marković Palma

 

Palma: Pošto je ovo novogodišnji intervju: "Jovana šta ti se lepo desilo u 2021?"

Jovana: Lepo je to što Pink posle dugo godina organizuje novogodišnji jutarnji program, koji će biti najgledaniji! To je poklon našim gledaocima! Mi radimo, ne spavamo.

Palma: Hvala na odgovoru, ali ja sam bio mali kad je Pink imao jutarnji program!

Jovana: Ima i imao je, ali nije imao 31, 1. i 2, mi idemo uživo ovde sa Dedinja! Mi radimo, Palma, i ne spavamo, samo mi, Hitna pomoć, policija i vatrogasci.

Palma: Poštovani čitaoci Srpskog telegrafa i Republike.rs, nemojte da spavate! I ako spavate, jedno oko da vam bude otvoreno, pratite Jovanu i jutarnji program televizije Pink. Jovana, kako ćeš čestitati praznike?

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jovana Jeremić i Dragan Marković Palma Nova godina

 

Jovana: Svim čitaocima Srpskog telegrafa i Republike.rs želim da čestitam ovu godinu i moja poruka je jasna. Da u ponoć 2021. ostavite sve one ljude koji se nisu kvalifikovali za 2022.

Palma: Kvalifikacije 100 metara s preponama, je l'? Moram da kažem da Jovana već ima ono osnovno znanje za kik-boks i karate i da ne može da se bori s tri muškarca, ali sa dva sigurno može! Bežite dalje od Jovane kad je ljuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ilke

01.01.2022 10:51

Kakav polusvet. Ovo je sramota koje televizije se ovde emituju.

Jana

01.01.2022 11:47

Ovo je strašno, teško nama. Polu svet, dno dna. Neka nam je Bog u pomoći.

Koka

01.01.2022 11:58

Cirkus Pink tv