ZBOG NJENOG HITA SVI SMO SKAKALI, A ONA JE IZGUBILA MNOGO: Vera Matović u 2022. godinu ulazi sa VELIKIM STRAHOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.12.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vera Matović otkrila je šta je za nju najveći uspeh tokom 2021. godine, a onda je sa nama podelila i čega se najviše plaši.

ZBOG NJENOG HITA SVI SMO SKAKALI, A ONA JE IZGUBILA MNOGO: Vera Matović u 2022. godinu ulazi sa VELIKIM STRAHOM! (VIDEO)

Foto: printscreen

Pevačica Vera Matović pred našim kamerama sumirala je 2021. godinu, te je otkrila zbog čega joj je bilo teško tokom prethodnih meseci. Naime, Matovićeva se dotakla nevidljivog neprijatelja koronavirusa, koja joj je odnela mnoge kolege koje je volela. 

Međutim, pored niza loših stvari, Vera se osvrnula i na one lepe, a to je svakako njen hit ,,Miki Milane", koji su joj ponovo vinuo u nebesa, jer je postao preko noći viralan na društvenim mrežama, pa se pevačica zaigrala sa medijima. 

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović

 

- Naučili smo se na koronu, pa nam ni ne smeta, vakcinisali smo se, cela moja porodica, niko da me ne razume pogrešno, ja nisam antivakser, mogu da me pljuju, ja se borim za zdravlje mojih i moje porodice, mnogo mi je žao, svi oni koji nisu vakcinisani podložni su tim najtežim bolovima. Najteže mi je što nam odlaze kolege, možda dođe red i na mene, ali ja se čuvam i pravim odstojanje kao što je između nas. Ja sam triputa vakcinisani, ali ipak imamo odstojanje - govori Vera i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović pevačica

 

- Kao najlepši trenutak pamtim pesmu Miki Milane, deca, omladina, svi. Sve što sam doživela za ovoliko godina radnog staža, sve je došlo neplanirano, ja ovo što jesam, ja nisam trebala da budem pevačica, ja sam počela sa bratom drugu trasu života, ali me je dovela do ovoga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading