MUFTIJA JUSUFSPAHIĆ O POSLEDNJIM DŽEJOVIM DANIMA! Dolazio je u džamiju na molitvu, PREDOSETIO JE KRAJ, a u džepu je stalno nosio OVU IKONU!

Autor:

Zabava

30.12.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muftija Jusufspahić progovorio je o poslednjim danima Džeja Ramadanovskog.

MUFTIJA JUSUFSPAHIĆ O POSLEDNJIM DŽEJOVIM DANIMA! Dolazio je u džamiju na molitvu, PREDOSETIO JE KRAJ, a u džepu je stalno nosio OVU IKONU!

Foto: Printskrin: Youtube, E-Stock

Džej Ramadanovski je slavio Svetu Petku, slavu koju je preuzeo od bivše žene nade, ali se svoje vere nikada nije odrekao. Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić otkrio je da je pevač nekoliko nedelja pred smrt dolazio u džamiju na molitve, kao da je osetio da mu se bliži kraj.

- Džej je dolazio ovde, u džamiju. Viđali smo se. Znao sam ga od osamdesetih godina, kad je imao svoj klub i kad je sarađivao sa Oliverom Mandićem. Bio je raja, bio je faca, voleo je da se šali, uvek veseo... Lepo je bilo imati ga u društvu. Nekoliko nedelja pre smrti je dolazio u džamiju, bio je na molitvi petkom, tražio mi je da mu potpišem jedan prevod Kurana. Dao sam mu. Pevao je mom sinu Omaru iako je već bio bolestan, stradale su mu glasne žice, ali je toliko bio pun duha da je zapevao. On je, inače, pevao na više jezika. Jednom kad su mi došli prijatelji iz Italije, ali poreklom Pakistanci, on im je pevao na njihovom jeziku - ispričao je muftija Mustafa Jusufspahić za Star.

Republika

Foto: Youtuube/ RTV Novi Pazar

Muftija Jusufspahić o Džeju Ramadanovskom

- Iako je živeo kao pravoslavac, Džej nikada nije hteo da promeni veru, čak ni kada se oženio sa Nadom koja je pravoslavne vere, čiju je slavu slavio do smrti. Njemu vera nikada nije bila bitna niti je o tome razmišljao. Međutim, kako mu je zdravlje bilo sve lošije počeo je redovno da ide u džamiju. Kao da je predosetio svoju smrt, pa je želeo na neki način da se približi svojoj veri. Baš tako je i sahranjen po svim muslimanskim običajima - kaže pevačev prijatelj sa Dorćola.

Republika

Foto: printscreen/radasam

Džej Ramadanovski slavio je Svetu Petku

Vanja Bulić je jednom prilikom ispričao da je Džej uvek u svom džepu nosio ikonu Svete Petke.

- Bio je pobožan jako, uvek je nosio ikonicu Svete Petke sa sobom i svaki put kada bi napravio neku glupost, on bi pogledao ikonu i izvinjavao se - otkrio je Vanja priču o pokojnom prijatelju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

01.01.2022 13:48

Muftija,ili jest ili nije bio vjernik.Kažeš da mu nije vjera bila važna,a onda da je često dolazio u džamiji i vrati se svojoj vjeri.I ti si pelivan,prevrtljivac,reci koje su ti vjeri bili preci.Džej se više družio sa Srbima i pravoslavcima.