HARIS DŽINOVIĆ ODUŠEVIO NOVIM HITOVIMA!

Autor:

Zabava

22.12.2017

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više od osam godina pauze, legendarni umetnik Haris Džinović sinoć je u čarobnoj atmosferi hotela Square nine predstavio novi album na kojem se našlo čak devet novih pesama.

Foto: Promo foto
Haris Džinović

Ako je suditi po reakcijama brojnih zvanica i pevačevih kolega koje su došle da mu čestitaju, Haris ima više nego dovoljno razloga da bude zadovoljan, jer su jednoglasno istakli kako su uvereni da je pripremio pesme koje će živeti decenijama kao i većina njegovih pesama.

Popularni pevač je nakon promocije spota za jednu od novih numera pod nazivom "Godine ti dobro stoje", a potom i ostatka albuma, primao čestitike od mnogih kolega, kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Aca Pejović, Zorica Brunclik, ali i brojnih prijatelja i poklonika njegove muzike poput Olivere Kovačević, Sandre Perović, Jelene i Čede Jovanović, Mlađana Dinkića, Žike Jakšića i mnogih drugih.

Foto: Promo foto
Haris Džinović sa suprugom Melinom

Samo nekoliko sati nakon prve prezentacije, ekskluzivno vam predstavljamo Harisov novi spot, ali i devet novih pesama pod nazivima: "Rahatluk", "Da si me Bogdo voljela", "Živio bez tebe kako moram", "Godine ti dobro stoje", "Još sam neko tvoj", "Čekaj me", "Kora hljeba", "To nije više ono mjesto", "Žalim". Inače, Harisa očekuje novogodišnji koncert u Sava centru 27. decembra, a kako je naglasio pevaće i neke od novih pesama ukoliko to publika bude poželela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading