PUŠTAM DA ME ŽIVOT VODI! Jelena Kostov iskrena i emotivna pred Novu 2022. godinu: NEDOSTAJU MI RODITELJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov otkrila je po čemu će pamtiti 2021. godinu, ali i kakvi su joj planovi i želje za Novu 2022. godinu.

PUŠTAM DA ME ŽIVOT VODI! Jelena Kostov iskrena i emotivna pred Novu 2022. godinu: NEDOSTAJU MI RODITELJI! (FOTO)

Foto: Milena Nikolić

Jelena Kostov

Pevačica Jelena Kostov mnogo toga je proživela još od kraja 2020.godine, a 2021. godina joj je počela u oporavljanju od teške nezgode koju je imala. Ipak, ništa od toga je nije sprečilo da ima osmeh na licu i pozitivno razmišlja o svemu, a u novogodišnjem intervjuu za portal Republika.rs otkrila je po čemu će pamtiti godinu koju ostavljamo za nama, a šta je to što bi da zaboravi, kao i kakvi su joj dalji planovi, ali i želje u Novoj 2022. godini.

- Svaka godina nosi za sobom i lepe i neke manje lepe stvari, to je normalno u životu svakog čoveka. Meni je bila lepa…Podredila sam svoj život maksimalno porodici, to je jedina sreća ona istinska.. Ne jurim više kao pre na sto strana, čovek postane srećan onda kada shvati da ne treba da gubi vreme na nebitne stvari, na nebitne ljude za koje misli da su prijatelji, a zapravo nisu - zapolinje Jelena i dodaje da ju je 2021.godina naučila puno čemu, pre svega lepom i poučnom.

Foto: Milena Nikolić

Jelena Kostov o novogodišnjim ciljevima

Svako od nas ima po neku želju od Deda Mraza, a kako popularna pevačica kaže, ona priželjkuje samo jedno

- Imam samo jednu želju - da svi budu zdravi. Upamtite, kada imate zdravlje imate sve!

Kako sve obuzme praznična euforija kada se praznici približe, neretko se jave sećanja na neke prošle dane, običaje i proslave Novih godina, a Jelena Kostov ne krije da uživa u čaroliji koju donose praznici, te da joj se svaki put vrate uspomene iz detinjstva koje joj je u divnom sećanju.

- Ja sam jedno veliko dete kada se približe novogodišnji praznici, radujem se svemu što nosi ta novogodišnja čarolija i želim da to zauvek tako ostane. Vraćaju mi se i uspomene na divno detinjstvo i jako sam emotivna u tom periodu. Vezana sam puno za svoje roditelje, a oni su daleko od mene, a nekako mi je sve u decembru mesecu u znaku mog rodnog grada.

Republika

Foto: Milena Nikolić

Jelena Kostov ne zaboravlja detinjstvo i rodni grad

Nas je zanimalo i koga će Jelena poljubiti kada ponoć otkuca.

- Pevam u Makedoniji u Najluđoj noći.. Da sam sa porodicom prvo bih izljubila sinčića i supruga, ovako ću samo preneti puno veselja i dobre energije svima koji slave sa nama tu noć…

Nova godina za sve predstavlja novi početak i svi mi tog 31. decembra pravimo planove i donosimo nove odluke, a pevačica sada otkriva i kakvi su njeni planovi u Novoj 2022. godni.

- Nisam neko ko pravi planove mnogo unapred, više puštam da me život vodi i radim onako kako mislim da treba u tom momentu. Naravno imam spremljene pesme, pripremam neke nove projekte, ali pre svega uživam sa porodicom… Nekako nas je i korona usporila u svemu, izgubilo je sve elana, teško je pokrenuti ljude, ne znamo više ni kada je pravi trenutak izdavati nove pesme.

Republika

Foto: Milena Nikolić

Jelena Kostov uputila svima novogodišnju čestitku

Za sam kraj, Jelena je sebi, ali i drugima uputila najlepše novogodišnje želje.

- Svima pa i sebi, želim mir, zdravlje, slogu, više humanotsti i razumevanja, a manje zlobe i gledanje u tuđe živote. Naravno, da čuvaju svoju najveću svetinju, a to je porodica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading