NOVOGODIŠNJU ČAROLIJU U KUĆI PLATILA 2. 500 EVRA: Ovako izgledaju JELKE poznatih, a ona ih ima čak TRI u LUKS STANU! (ANKETA)

Autor:

Zabava

31.12.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova Godina se bliži, a grad odiše prazničnom euforijom koja se uselila u svaki dom. Beograd sija od novogodišnjih ukrasa, a ovako su naše poznate zvezde okitile svoje porodične domove.

NOVOGODIŠNJU ČAROLIJU U KUĆI PLATILA 2. 500 EVRA: Ovako izgledaju JELKE poznatih, a ona ih ima čak TRI u LUKS STANU! (ANKETA)

Foto: Republika

Najlepši osećaj u godini mnogima jeste upravo praznična euforija. Ta radost oko pribavljanja poklona, spremanja proslave, kićenja jelke u mnogima probudi ono "dete" u njima koje je možda nestalo zbog celokupne situacije sa pandemijom koja nas je zadesila pre dve godine.

Iako su sve svi zarobili u sivilu, kićenje je nešto što mnogima daje radost, jer je kod većina ovo porodična tradicija. Kao i svi, tako su i naše estradne ličnosti okitile svoj dom, pa su tako rešili da nas puste da zavirimo u njihovu novogodišnju bajku.

1. ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ 

Anastasija Ražnatović nedavno se uselila u novi luksuzni stan sa dečkom Đorđem Kuljićem, a rešila je da pokaže deo svog doma koji je bajkovito ukrasila za novogodišnje praznike. 

 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasijina jelka

Anastasija je napravila pravu prazničnu čaroliju u svom stanu, a možemo primetiti da je pevačica obraćala pažnju na svaki detalj.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasijina jelka

Od lampiona, kuglica, mašni pa sve do irvasa, mlada pevačica je rešila da svoj stan pretvori u pravu prazničnu harmoniju.

2. SEKA ALEKSIĆ

Seka Aleksić je poznata po tome da svoju vilu u Staroj Pazovi svake godine pretvori u magični dvorac.

 

 

Međutim, pevačica je sada iznenadila sve kada je objavila sliku svoje jelke. Seka se odlučila za krem - sivo - bele dekoracije, a jelka joj je ukrašena peruškama i pampas travom. 

3. MARIJA ŠERIFOVIĆ

Marija Šerifović je ove godine rešila da pokloni svoju jelku jednom od svojih obožavatelja, a tim povodom je rešila da koristi i malo drugačije ukrase.

Republika

Foto: printscreen

Jelka Marije Šerifović

Pored standardnih ornamenata pevačica je ubacila i plišane mede, igračke i još neke sitnice.

4. JELENA KARLEUŠA

Jelena Karleuša je poznata po tome da oko novogodišnjih praznika uloži sav trud kako bi ćerkama obezbedila pravu bajku.

 

 

Pevačica je ukrasila svaki ugao svog soma, a irvasi i Deda Mrazovi su krasili nameštaj, dok je jelka privukla najveću pažnju jer njen vrh dostiže do plafona.

5. LIDIJA VUKIĆEVIĆ

Lidija Vukićević podelila je sliku iz svog doma, a u pozadini možemo videti njenu raskošnu jelku.

 

 

Glumica je pozirala ispred ogromne jelke, a njeni ornamenti nisu bili klasični, već u obliku Deda Mraza, cveta, kućica i zvezda.

 

 

Naravno, Lidija nije samo okitila jelku, pa je potom objavila i snimak njene praznične bajke

6. VIKI MILJKOVIĆ

Viki Miljković objavila je fotografiju pre porodičnog ručka, a možemo zapaziti veliku jelku u uglu, pored predivnog pogleda iz njenog luksuznog stana na "Beogradu na vodi".

Republika

Foto: printscreen

Jelka Viki Miljković

Raskošna jelka sa crvenim i zlatnim detaljima je prosto oduzimala dah, a pevačica je ove godine nadmašila sebe u dekorisanju.

7. DARA BUBAMARA

Dara Bubamara nedavno se pohvalila kako je okitila svoj porodični dom kako bi njen sin Kostadin imao pravu prazničnu idilu.

Republika

Foto: printscreen

Jelka Dare Bubamare

Pevačica je dekorisala svoju belu jelku sa zlatnim ornamentima, zlatnim mašnama, ali i zlatnim lampicama.

8. LJUBA PANTOVIĆ

Ljuba Pantović ove godine nije želela da "baca" pare na veliku raskošnu jelku, pa je tako za svoj dom izabrala jednu sasvim malu i skromnu jelku.

Republika

Foto: printscreen

Jelka Ljube Pantović

Naime, Ljuba je nabavila sićušnu jelku na kojoj ima svega par ornamenata i malo lampica, ali je zato ukrašena sa ni manje ni više nego 2.500 evra

9. MAJA BEROVIĆ

Maja Berović broji sitno do porođaja, ali nije preskočila kićenje jelke za Novu Godinu. Ove godine je pevačica rešila da joj bude sve u zlatno - belom tonu.

 

 

Maja se pohvalila trudničkim stomakom, a pozirala je pored svoje jelke koja je odisala prazničnom čarolijom, a svima je pažnju privukao veliki deda mraz pored nje.

10.JOVANA JEREMIĆ

Jovana Jeremić ne krije da sve voli da bude pod konac, a ove godine je rešila da ne pretera u dekorisanju.

 

 

Voditeljka je okitila svoju jelku u klasičnim ornamentima, a u moru zlatnih i crvenih tonova izviri i neka plava kuglica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading