VIKI MILJKOVIĆ ODUSTAJE OD MUZIČKE KARIJERE? Pevačica PLIVA u MILIONIMA u Americi!

Autor:

Zabava

28.12.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković je svoj biznis prodaje nekretnina proširila, pa tako pevačica sada ima i nekretnine u Americi.

VIKI MILJKOVIĆ ODUSTAJE OD MUZIČKE KARIJERE? Pevačica PLIVA u MILIONIMA u Americi!

Foto: youtube.com/Grand Online

Viki Miljović je već dugi niz godina na javnoj sceni, a osim pevanja pevačica ima i druga zanimanja. Viki je nedavno otkrila da je ušla u biznis sa nekretnina, a sada saznajemo da je pevačica ovaj posao proširila i na američko tržište, pa je nedavno počela i sa prodajom stanova i luksuznih nekretnina u Americi.

 

 

Među prvim gradovima koje je Viki "osvojila" su Čikago, Las Vegas i Los Anđeles pa tako ovde može pronaći klijente sa dubokim džepom.

 

 

Iako je ova godina bila katastrofa za većinu njenih kolega jer nije bilo posla, Viki uživa jer se u potpunosti posvetila ovom poslu od kog je zaradila više miliona evra, kako saznaje Kurir.

 

 

Podsetimo, Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške su nedavno dobili prestižno priznanje na polju nekretnina. Naime, proglašeni su najboljim prodavcima nekretnina u okviru “Beograda na vodi", pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
pinokio

29.12.2021 11:24

znao sam ja neke koji su po Cikagu imali vise kuca , stanova nego Viki kose na glavi pa sad prose za hleba . Mnogi sad grade i u toku je veliko pranje para . Kad za koju godinu krene bezanija na sela , sve te nekretnine po gradovima ce bas puno da vrede . Mozda u molionima ali ce zato pun zamrzivac hrane vredeti vise nego nekoliko tih nekretnina zajedno.Zivi bili . I sad je ova polupismena pevaljka otkrila nekakvu toplu vodu