PEVAČICA PRIZNALA EMOCIJE ĐOLETU ĐOGANIJU, VESNI NEĆE BITI DOBRO! 30 godina se ložim na njega, pipkam ga i mislim o njemu!

Autor:

Zabava

28.12.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene, a sada je jedna pevačica priznala emocije prema njemu.

PEVAČICA PRIZNALA EMOCIJE ĐOLETU ĐOGANIJU, VESNI NEĆE BITI DOBRO! 30 godina se ložim na njega, pipkam ga i mislim o njemu!

Foto: ST/V. Lukić, A. Nalbantjan, E-Stock, Pixabay

Đole Đogani oduvek važi za poželjnog muškarca, što se nije promenilo ni do dana današnjeg iako ima 61 godinu. Mnoge su uzdisale za njim, a nakon razvoda od Slađe Delibašić mnoge su se nadale da će uspeti da ga zavedu, međutim srce mu je osvojila Vesna Đogani, koja je 20 godina mlađa od njega.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Đoletovo srce osvojila je Vesna

Pevačica Maja Nikolić je sada priznala da je gajila emocije prema Đoletu, te da nije jedina sa javne scene koja je maštala o Đoganiju.

- Sve žene na estradi vole Đoleta, pa i ja, već 30 godina. On kada se razveo prvi put, mi smo sve mislile da ćemo stati u red, ali onda se pojavila jedna slatka plavuša i onda su svi zaćutali - počela je ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal", a iako su veliki prijatelji, Maja tvrdi da je to ne sprečava da ga ponekad i ''opipa''.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić o Đoletu Đoganiju

- Ja sam sedam godina u stabilnoj vezi, ali imam oči da gledam i imam ruke da pipam. Ja sam Đoleta u jednoj emisiji grlila, ljubila, pipkala i tako se napunim energijom, odem kući, mislim na Đoleta i meni lepo - ne krije ona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading