DA LI STE VI NORMALNI? SRAM VAS BILO: Marija Šerifović ZGROŽENA zbog ove PEVAČICE!

Autor:

Zabava

27.12.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Zorana Mićanović izbacila rimejk pesme "Sikter" bila je na meti negativnih komentara, a sada se oglasila i Marija Šerifović.

DA LI STE VI NORMALNI? SRAM VAS BILO: Marija Šerifović ZGROŽENA zbog ove PEVAČICE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marija Šerifović

Zorana Mićanović je pevačica koja je svoju karijeru krenula da gradi u "Zvezdama Granda", a u saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem napravila je pesmu koja je za svega dva dana došla na 4. mesto u trendingu. Sada je pevačica objavila novu verziju pesme "Sikter", samo pod nazivom "Božić, baj baj", a negativni komentari su se samo nizali.

Sada se oglasila Marija Šerifović koja je bila očigledno zgrožena ovom novom verzijom pesme.. Naime, pevačica je objavila stori na Instagramu a bila je vidno besna jer je maloletnoj osobi dat ovakav tekst.

Republika

Foto: printscreen

Marijina objava

- Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, međutim jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Jel moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: "Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka, Božić, Božić baj, baj"?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo! - ispričala je Marija u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading