TANJA SAVIĆ DEBELO PROFITIRALA OD JUTJUBA: Zaradila za DVA stana, isplaćuju joj ČAK 160.000 EVRA!

Autor:

Zabava

27.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica, pored brojnih nastupa koje ima, uzima veliku sumu novca od pregleda na spotovima, pa planira da se sa sinovima preseli u veću nekretninu

TANJA SAVIĆ DEBELO PROFITIRALA OD JUTJUBA: Zaradila za DVA stana, isplaćuju joj ČAK 160.000 EVRA!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Tanja Savić (36) tokom 2021. najviše se oparila zbog milionskih pregleda koje ima na spotovima na Jutjub kanalu, a kako saznajemo, ukupno je zaradila 160.000 evra! Njoj će Jutjub uskoro isplatiti ovu sumu novca, s obzirom na to da joj većina pesama ima u proseku od 10 miliona do 40 miliona pregleda. Pomenuta platforma na kraju godine korisnicima isplaćuje zaradu na osnovu pregleda koje imaju, pa je Savićka tokom prethodnog perioda bila jedna od najuspešnijih kada je estrada u pitanju.

 

 

- Tanja je procvetala otkako je promenila tim saradnika. Ranije je izdavala albume, svaki je bio uspešan, ali je najviše profitirala otkako je promenila fazon. Najviše radi s reperima i ne menja ekipu otkako je videla da sve super prolazi kod publike. Sve pesme su hit i skoro sve su bile u trendingu. Najviše zarade donele su joj pesme "Soba zablude" i duet s Koronom "Laga laga", a oba singla imaju ukupno 101 milion pregleda - kaže izvor.

 

 

Tanja: Bitan mi je posao, ne jurim muškarce

Folkerka je nedavno u jednom intervjuu ispričala da je sada maksimalno fokusirana na porodicu i posao, te i da je ne zanimaju veze, s obzirom na to da se u poslednje vreme pričalo da je bliska s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Ne zanimaju me emotivne veze jer sam ispunjena i srećna žena i bez muškarca. Meni je samo bilo bitno da mi se deca vrate, a ostalo kako bude. Sada sam srećna. To što nemam nekog pored sebe ne znači da sam prazna i nezadovoljna sobom. Ne znači to, naravno, da bih volela non-stop da budem sama, ali sada mi niko nije potreban. Radim, gledam svoja posla i to je sve što me interesuje - rekla je pevačica.

Kako Srpski telegraf saznaje, Tanja je od dela novca zarađenog na tezgama skroz opremila stan u selu Radinci kod Smedereva, a od ovog honorara planira da kupi veći u Smederevu, gde će se preseliti s decom jer će im biti komotnije.

 

 

- Tanja je nedavno obilazila stanove u izgradnji u Smederevu jer planira da kupi veći. Sinovi rastu, pa je onaj u Radincima postao tesan. Pošto Tanja non-stop radi, u poslednje vreme ne provodi dovoljno vremena s Maksimom i Đorđem, pa u pomoć uskaču njena sestra, majka i brat. Ni za razgledanje nekretnina nema mnogo vremena, pa prijatelji pomažu i javljaju kad čuju za neke stanove koji bi joj odgovarali. Dobro zarađuje od tezgi, svakog vikenda radi, čak i preko nedelje, a zarada od Jutjuba joj dolazi u pravi čas - kaže nam sagovornik.

Inače, Savićka tvrdi da joj je najvažnije da su joj sinovi blizu, pa makar i u manjem stanu, a za veliki se tek spremaju.

 

 

- Bitno mi je da mi je porodica na okupu posle haosa kroz koji smo prošli. Đorđe i Maksim nisu razmaženi, vaspitana su deca i to mi je najvažnije. Sada smo svi u Radincima, ali bih da se premestimo u nešto komotnije. Ne volim da pričam o privatnom životu i planovima, ali uvek kažem da sve dođe u pravo vreme - rekla je nedavno pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading