LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZBAČENA IZ NARODNOG POZORIŠTA! Glumica je tek sada otkrila da je imala istu SUDBINU kao Olivera Katarina!

Autor:

Zabava

27.12.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Katarina i Lidija Vukićević doživele su istu sudbinu kada su izbačene iz Narodnog pozorišta, a sada su jedna drugoj podrška.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZBAČENA IZ NARODNOG POZORIŠTA! Glumica je tek sada otkrila da je imala istu SUDBINU kao Olivera Katarina!

Foto: E Stock/printscreen

Lidija Vukićević jedna je od naših najpoznatijih televizijskih glumica, ali ono što se malo o njoj zna jeste zašto ne igra više na daskama koje život znače. Naime, žrtva spletki i tračeva bila je kao i mnogi, a sve to je ona primala k srcu, povlačeći se u sebe, što je na kraju doveolo i do većih posledica, prenosi Espreso.

Naime, Lidija je svojevremeno kao mlada i perspektivna glumica izbačena iz Narodnog pozorišta, o čemu ona nikada nije govorila, te je na iznenađenje mnogih tek posle godina i godina tišine, progovorila o nemilom događaju i to u vidu podrške pevačici i koleginici Oliveri Katarini.

Naime, Olivera je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži ''Instagram'' podelila fotografiju iz mladosti, ali se prisetila i najtežeg trenutka u karijeri.

- Prvi odlazak na Kanski festival bio je sa filmom Vojnik, pre Skupljača. Uredno sam najavila Narodnom pozorištu zauzeće, imala alternaciju i odsustvovala dva dana. Nagrađena sam otkazom koji mi je uručen od strane Suda časti, u kojem su bile Mira Stupica i Divna Đoković. Nikom se to nije dogodilo nikad. A ja više nisam kročila u Narodno pozorište. Surovo kažnjena, na čuđenje kolega i profesora, napustila sam teatar i posvetila se filmu i muzici. Iako je sve ukazivalo na to da sam bila rasna pozorišna glumica, što superiorno mogu da kažem, dala sam malo u pozorištu. Na Niškim susretima, kada sam iz mraka zapevala ''Đelem, Đelem'', 30 godina kasnije, Mira Stupica je plakala, ridala i uzvikivala ''Bravo'' - napisala je Olivera Katarina, a na iznenađenje mnogih Lidija Vukićević se oglasila i poistovetila sa koleginicom.

 

 

- Nešto slično mi se dogodilo u istom pozorištu. Ljubim te Olivera - napisala je Lidija Vukićević.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nurke

27.12.2021 09:28

bila sam rasna pozorišna glumica... zemljo otvori se!

Odgovori 35 12
Mile

27.12.2021 10:27

Mira Stupica je bila velika glumica, ali izgleda teška osoba van scene. Više puta sam čuo ili pročitao ne baš lepe reči o njoj od kolega i osoba koje su je privatno znale.

Odgovori 25 4
kiki

27.12.2021 12:26

pravo pitanje je kako je, za razliku od olivere katarine, lidija vukićević uopšte dospela u narodno pozorište, a ne zašto je izbačena. izduvani kaktus bolje glumi od nje.

Odgovori 49 7
Uzas

27.12.2021 13:28

E moja Lidija....gde si ti od Olivere! KAKO li si uopste usla u pozoriste?

Odgovori 30 3