POSLEDNJE REČI MARINE TUCAKOVIĆ PARAJU DUŠU! Laća priznao da mu nije lako, pa otkrio šta mu je majka govorila: KADA TI JA ODEM...

Autor:

Zabava

27.12.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović otkrio je šta mu je majka Marina Tucaković poslednje rekla i šta će zauvek pamtiti.

POSLEDNJE REČI MARINE TUCAKOVIĆ PARAJU DUŠU! Laća priznao da mu nije lako, pa otkrio šta mu je majka govorila: KADA TI JA ODEM...

Foto: Privatna arhiva

Naš najpoznatiji tekstopisac i autorka najvećih muzičkih hitova, Marina Tucaković, preminula je ove godine nakon duge borbe sa opakom bolešću, a njena smrt pogodila je najviše njenog sina Milana Laću Radulovića koji je otkrio da Marina nikome nije rekla da boluje, čak ni njemu ni njegovom ocu Aleksandru Raduloviću Futi.

- Marina je znala dve godine da ima karcinom dojke, ali nije htela nikome da kaže. Mislila je da će proći... Imala je i strah od lekara, pa nije ni išla na preglede - započinje priču Laća u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

Republika

Foto: printskrin

Milan Laća Radulović o majci

Kako kaže on i Futa su primetili da je smršala dosta, te su je naterali da ide kod lekara, ne sluteći da će saznati najgore.

- Počela je jako da slabi, imala je problem sa stomakom. Nekoliko meseci joj se stanje pogoršavalo, a mi smo mislili da je reč o bakteriji. Pošto se užasno plašila lekara, tata i ja smo joj rekli: "Imaš 10 dana da se pripremiš i da zajedno odemo da se pregledaš jer sumnjamo na neku bolest."

Republika

Foto: printskrin

Milan Laća Radulović o bolesti Marine Tucaković

Međutim, Marina je znala da ima rak o kom je ćutala i tada je odlučila da kaže sinu i suprugu o čemu se radi.

- Deset minuta smo bili u šoku, a onda smo odmah krenuli u borbu - priča Laća i dodaje da je Marina bez obzira na sve bila optimista i da nikada nije odustala:

- Kad je primljena u bolnicu, bila je svesna situacije, imala je kraće depresivne faze... Međutim, u suštini je bila optimista, njen duh ju je sačuvao da toliko dugo poživi. Pisala je pesme čak i u bolničkoj postelji. Nije plakala, bila je veliki borac. Nikad se nije samosažaljevala - priča Laća i otkriva šta mu je majka rekla pred smrt:

Republika

Foto: e-stock, ST/V. Lukić

Marina Tucaković dala vedan savet sinu

- Uvek mi je govorila: "U se i u svoje kljuse." A poslednjih meseci mi je ponavljala: "Kada ti ja odem, nikog više neće biti tu da ti bude oslonac, osim tvog oca."

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading