HRVATSKA PEVAČICA SE REŠILA SINA DRAGANA KOJIĆA: Severina malog Kebu IZBRISALA IZ ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

27.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splićanka poslala zvaničan dopis svim sudovima u kojima vodi različite sporove da se više ne preziva Kojić, već Vučković.

HRVATSKA PEVAČICA SE REŠILA SINA DRAGANA KOJIĆA: Severina malog Kebu IZBRISALA IZ ŽIVOTA!

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Hrvatska pevačica Severina donedavno Kojić sada je i definitivno izbrisala Malog Kebu iz života. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, doskorašnja snajka folkera Dragana Kojića Kebe poslala je zvaničan dopis svim sudovima u kojima vodi različite sporove da se više ne preziva Kojić, već Vučković.

- Severina i Igor su se u avgustu razveli nakon šest godina braka i višemesečnog pisanja medija da pevačica nije u dobrim odnosima sa porodicom Kojić, čijeg je prezimena očigledno jedva čekala da se reši. Pevačica je tada za medije tvrdila da je reč o sporazumnom razvodu, koji se odigrao bukvalno za pet dana otkako su supružnici podneli zahtev. Zajednički advokat je predao papire na sud, a oni su zajedno potpisali i istakli da nemaju šta da dodaju - priča upućeni izvor za naš list i ističe:

- Pevačica je brže-bolje požurila da vratiti svoje prezime na svim službenim dokumentima jer sa Kojićima više nije želela da ima ništa. Nedavno je poslala dopis i sudovima u kojima se vode njeni sporovi da se tako više ne preziva i da to bude promenjeno i u svim tim papirima.

Podsećanja radi, prema pisanju i hrvatskih i srpskih medija, Severina je dugo pre zvaničnog razvoda bila u lošim odnosima sa suprugom Igorom zbog svađe sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantinu u njihovu domu u Beogradu. Živeli su na dve adrese skoro godinu i po, da bi na kraju zvaničnim razvodom i potvrdili sve što su o njihovom braku pisali mediji.

Sa "Splendida" spala na hotel u Petrovcu sa jedva četiri zvezdice

Iz Severininog PR tima najavili su da pevačica ove godine za doček 2022. peva u Crnoj Gori, i to u Petrovcu blizu Budve, a ono što upada u oči je da se radi o veoma skromnom hotelu sa jedva četiri zvezdice, što za crnogorske uslove predstavlja mesto bez imalo ekskluziviteta.

- Za razliku od prestižnih hotela u koje svi hrle na potezu Budva-Bečići, kao što su "Falkenštajner", "Avala", "Splendid", "Meridijan" i drugi, Severina je pristala da zabavlja sve one koji se u najluđoj noći zateknu u "Palasu" u Petrovcu, što je začuđujuće kada je ona u pitanju jer se radi o mestu na koje ne dolaze ekskluzivni gosti - zaključuje izvor.

Podsećamo, prošle godine hrvatska pevačica nastupila je pred sunarodnicima na Trgu slobode u Poreču, dok je ranije u Crnoj Gori uglavnom pevala na ekskluzivnim mestima poput "Splendida", gde je svojevremeno angažovana za doček čak tri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sneza

27.12.2021 08:30

Ipak je bilo da je on nju ostavio

Odgovori 10 0
Tijana

27.12.2021 10:22

Ona ne zasuzuje da peva u boljim hotelima, to je njen nivo. Mladi Kojic treba da bude srecan sto se oslobodio ovakve zene, ocigledno sa dijagnozom

Odgovori 16 4