VESNA ZMIJANAC IDE U TURSKU NA TRANSPLATACIJU KOSE: Na perike bacila 8.000 EVRA!

Autor: M. Gvero - D. Lukić

Zabava

26.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica mora na operaciju da bi pronašla trajno rešenje jer konstantno nošenje perika uzrokuje dodatne probleme s temenom glave

VESNA ZMIJANAC IDE U TURSKU NA TRANSPLATACIJU KOSE: Na perike bacila 8.000 EVRA!

Foto: youtube.com/Republika

Velika folk zvezda Vesna Zmijanac ide na presađivanje kose u Tursku jer već neko vreme ima problema s opadanjem kose, koja joj se do te mere proredila da mora da nosi perike da bi pristojno izgledala kad se pojavljuje negde u javnosti. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je na perike potrošila čak 8.000 evra, a nije rešila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspešno radi u Istanbulu.

- Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što je skupo plaćala najbolje perike i davala po nekoliko hiljada evra na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat. Zato se Zmijančeva raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspešno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pevačica je posle dužeg razmišljanja i informisanja o svemu rešila da im se podvrgne - otkriva za naš list izvor blizak folkerki i nastavlja:

- U Istanbulu je na glasu jedna klinika koja je specijalizovana za ove zahvate i svi koji su bili odlazili su zadovoljni. Tako se i Vesna, koja je zbog problema s opadanjem kose potrošila mnogo para na kvalitetne perike, odlučila na ovo trajno rešenje. Četiri perike koje pevačica najčešće nosi joj je, inače, radio popularni vlasuljar iz beogradskog pozorišta, ali kako njihovo konstantno nošenje uzrokuje dodatne probleme s temenom glave, morala je da pronađe drugo rešenje.

Inače, pevačica je ostala verna boji i obliku frizure da bi se što manje primetila razlika između prirodne i improvizovane kose, pa joj je vlasuljar napravio skoro četiri identične perike.

- Sve su u plavoj boji, od paž ravne kose sa šiškama, srednje duge, koju pevačica uglavnom uvija po potrebi, plavog dugog umetka, koji nosi uglavnom na snimanjima kada zalizanu kosu podigne u rep. Nošenje perika otvara različite mogućnosti za eksperimentisanje ne samo s bojama nego i s dužinama kose, što je sastavni deo imidža svakog ko se bavi estradnim poslom - zaključuje naš sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zmijančevom, ali do zaključenja broja ona je ostala nedostupna za komentar.

Eksperimentisale i Lepa, Nataša i Andreana

Pripadnice domaćeg džet-seta se sve češće opredeljuju za nošenje perika umesto za nadogradnju kose. Pionirka domaće estrade kada su perike u pitanju je folk legenda Lepa Lukić, koja je stalno menjala boju kose i dužinu na ovaj način. Folkerka Andreana Čekić prednjači u nošenju perika među mlađim koleginicama, premda malo ko uopšte i zna da ih nosi s obzirom na to da se uglavnom drži sličnih dužina i nijansi kose, koje variraju od crne do smeđe. Pop pevačica Nataša Bekvalac poznata je da voli da eksperimentiše u spotovima, u kojima često nosi perike, pa smo mogli da je vidimo i kako joj stoje druge boje kose, osim plave, koja je njen zaštitni znak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

27.12.2021 12:05

Kad već ide u Tursku neka joj i nos presade jer ovaj joj je mnogo porastao.