LEPA LUKIĆ STRAHUJE ZBOG ANE BEKUTE: Čula sam da je LOŠE, mnogo mi je ŽAO!

Autor:

Zabava

24.12.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić i dalje tuguje za najboljom prijateljicom Merimom Njegomir, a sada je otkrila da joj je žao Ane Bekute jer prolazi kroz težak period.

LEPA LUKIĆ STRAHUJE ZBOG ANE BEKUTE: Čula sam da je LOŠE, mnogo mi je ŽAO!

Foto: printscreen

Lepa Lukić ne može da dođe sebi nakon smrti svoje bliske drugarice i koleginice Merime Njegomir, a pevačici je žao i Ane Bekute jer prolazi kroz teške trenutke posle Mrkine smrti.

- Čujem da je Ana baš loše posle Mrkine smrti. Zvala sam je da joj izjavim saučešće i da joj kažem da ne mogu da dolazim na komemoraciju i sahranu, da stojim među hiljadu ljudi. Molila sam je da me razume i ona je rekla samo ti uživaj nemoj ni da dolaziš u gužvu.

Na pitanje da li misli da je Ana psihički loše, Lepa Lukić je kratko dala svoje mišljenje.

- Pa čula sam da je mnogo tužna i da se povukla iz javnosti, da više ni Zvezde Granda ne snima. Mada ako peva Novu godinu kako se priča i kako najavljuje, onda se baš i nije povukla skroz, ali sada mora da se bori sama - priča Lepa i dodaje da se mnogo potresla nakon smrti najbolje prijateljice.

- Kako da ne, pa ona mi je baš bila bliska. U njenoj kući sam boravila preko leta. Šok sam doživela kada sam saznala da je bolesna. Bila sam pod lekovima za smirenje. Ja sam vriskala koliko me glava nosi, svi ćemo je pamtiti po dobroj pesmi, kolegijalnosti. Ovo je velika tuga što su otišli Marinko i ona u dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mina

24.12.2021 18:19

Pa i nije bas lose, cim ide sa nastupa na nastup. Za Novu peva u Banjaluci, tako da izvukla se Ane!