DARKO LAZIĆ VERIO BARBARU BOBAK: Pevačica se pohvalila slikom, a umesto PRSTENA dobila je NESVAKIDAŠNJI poklon! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.12.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i Barbara Bobak redovno popunjavaju medijske prostore negativnim delima, a sada se pevačica pohvalila na svom Instagram profilu i oduševila je mnoge fanove.

DARKO LAZIĆ VERIO BARBARU BOBAK: Pevačica se pohvalila slikom, a umesto PRSTENA dobila je NESVAKIDAŠNJI poklon! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak otputovali su u Ameriku gde imaju nastupe, a slobodno vreme koriste kako bi uživali u romantičnim trenucima.

Od kako su uplovili u vezu, Barbara se neretko na svom Instagramu hvali poklonima kojima je pevač obasipa, a zadnjim je podigla pravu buru na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen

Barbarina objava

Barbara je na storiju objavila fotografiju sata, a uz to kratko napisala: "Rekla sam da!", što je mnoge navelo da pomisle da ju je Darko zaprosio satom umesto prstenom.

- Vala, ja sam lepo rekla Darku, dva puta mu nije išlo redom, odnosno veridba, brak, deca nego sve naopako, zato se i završilo sve kako jeste. Ja hoću po redu. Prvo neka svadbača ogromna, ludilo, pa će posle deca doći nared. Zasad živimo zajedno i baš nam je lepo - rekla je Barbara nedavno, prenosi Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading