NAŠIM ZVEZDAMA 2021. GODINA BILA JE NAJLEPŠA NA SVETU: Evo koje poznate ličnosti su dobile BEBE, neke mame su dugo KRILE TRUDNOĆU!

Autor:

Zabava

30.12.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

2021. godinu pamtićemo po radosnim vestima koju su se samo nizale na estradi, a dokaz je i to da je čak 14 parova ove godine dočekalo svoje prinove.

NAŠIM ZVEZDAMA 2021. GODINA BILA JE NAJLEPŠA NA SVETU: Evo koje poznate ličnosti su dobile BEBE, neke mame su dugo KRILE TRUDNOĆU!

Foto: ST/N. PANČIĆ, V. Lukić, Facebook, D. Kadic,

„Deca su ukras sveta“ – napisao je jednom prilikom Ljubivoje Ršumović. Doba pandemije podsetila su nas na značenje reči „porodica“, te su se mnogi domovi zbližili. Tako su se tokom 2021. godine rodile rekordni broj beba, a među srećnim mamama i tatama se nalaze i neke naše estradne ličnosti.

1. LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ

Trudnoća Lune Đogani nije iznenadila mnoge, jer su svi čekali samo momenat kada će rijaliti pobednica podeliti lepe vesti. Luna Đogani je u srećnom braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim je uplovila u vezu pred milionima gledalaca.

 

 

Nakon Lunine pobede u Zadruzi 3, Marko je verio, a potom je pevačica otkrila i da je u drugom stanju. Marko i Luna su 15. juna dobili devojčicu, kojoj su dali ime Mia. Najpoznatija beba trenutno ima sedam meseci, a bivšim rijaliti učesnicima i dalje cvetaju ruže u braku.

2. TAMARA ĐURIĆ I NIKOLA KAČAREVIĆ

Vest da se Tamara Đurić verila je iznenadila mnoge, a starleta je samo dan kasnije objavila da je trudna. Tamara se porodila 3. januara ove godine, a devojčici je dala ime po sebi. Zanimljivo je to da su mnogi napadali starletu kako lažira trudnoću, a njena ćerka Tamara će uskoro napuniti godinu dana.

 

 

Tamara je planirala venčanje par puta, ali je morala da odlaže zbog situacije sa korona virusom, pa je tako na ludi kamen sa verenikom, sada već suprugom Nikolom Kačarevićem, stala tek 23. oktobra kada je ujedno i napravila krštenje detetu.

3. JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su u emotivnom odnosu već dugi niz godina, a svoju ljubav su krunisali 2017. godine. Srpski košarkaši reprezentativac pre mnogo godina zahtevao od zajedničke prijateljice da upozna glumicu, a kada je napokon uspeo prosto je „odlepio“ za njom. Jelisaveta je 8. januara na svet donela dečaka, kom su dali ime Bogdan.

 

 

Bračni par već ima dvogodišnju ćerku Petru, a nedavno su se žalili da ne spavaju jer svi dele jednu spavaću sobu. Glumica se u obe trudnoće podvrgla veštačkoj oplodnji, a intervenciju je odlučila da uradi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Para ne možemo da vidimo često zajedno u javnosti, ali kada god se to desi uvek izgledaju zaljubljeno do ušiju.

4. MIRKA VASILJEVIĆ I VUJADIN SAVIĆ

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su u emotivnoj vezi od 2009. godine, a nisu i dalje stigli da stanu na ludi kamen jer je glumica rekla da ne želi da se uda trudna. Vest da je Mirka trudna nikada nije iznenađenje jer glumica za sada ima već četvoro dece.

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Vujadin i Mirka

Mirka se porodila 1. oktobra na Kipru, a na svet donela devojčicu, a nevenčani supruzi su joj dali ime Anika. Fudbaler koji trenutno igra za FK Apoel redovno razmazi glumicu kada je u drugom stanju, a ona se pohvalila da joj je porođaj trajao samo 20 minuta.

5. NINA JANKOVIĆ I MATEJA DIČIĆ

Glumica Nina Janković i Mateja Dičić su u braku od 2014. godine, a na Uskrs, 2. maja dočekali su ćerku kojoj su dali biblijsko ime Ivanka.

 

 

Bračni par već ima sina Vukašina, a jedina briga glumici je bila da se ne ugoji kao u prvoj trudnoći. Glumica je iznenadila sve kada je pokazala da joj ne smeta da doji bebu na setu.

6. MARINA ĆOSIĆ I NIKOLA MIRKOVIĆ

Glumica Marina Ćosić, koju je publika zavolela u seriji „Istine i laže“ postala je mama 23. januara, a ona i njen suprug Nikola Mirković dali su ćerki ime Sofija.

 

 

Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja počeli su da žive zajedno, a 4. septembra prošle godine je Nikola zaprosio glumicu u vinogradu, neznavši da je Marina tako zamišljala savršenu veridbu. Emotivni partneri stali su na ludi kamen isti dan kada su se i verili, a sada uživaju u čarima roditeljstva.

7. MAJA ŠUPUT I NENAD TATARINOV

Vest koja je šokirala mnoge je ta da se hrvatska pevačica Maja Šuput porodila u petoj deceniji. Maja i njen suprug Nenad Tatarinov su u braku od 2019. godine, a zanimljivo je to da joj je suprug nakon četiri dan veze izjavio ljubav, a nakon samo pet meseci i zaprosio.

 

 

Pevačica je 17. marta donela na svet dečaka, kom su emotivni partneri dali neobično ime – Blum.

8. MIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ

Popularni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene, a zajedno imaju dve ćerke, Emu i Teu, koje su potpuno promenile njihov život iz korena.

 

 

Pevačica se porodila 10. jula a ponosni roditelji su ćerkici dali ime Tea.

9. KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ

Katarini Grujić i Marku Gobeljiću je ovo najsrećnija godina, jer su stali na ludi kamen, a nedavno su dobili ćerku Katju. Kaća i Gobelja su se venčali 30. avgusta u tajnosti, a prinovu su dočekali 15. decembra.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko i Kaća

Pevačica je dugo krila svoju trudnoću, kako ne bi bila pod pritiskom medija, ali i jer je želela što duže da nastupa, te nismo imali puno prilika da vidimo kako je izgledala sa stomakom.

10. MIRKO ŠIJAN I BOJANA RODIĆ

Naslednik Goce Božinovske, Mirko Šijan postao je otac ove godine, a sinu je dao ime Zoran, po njegovom tati. Mirko je već dugo u vezi sa Bojanom Rodić, sestrom od Bogdane Ražnatović.

Republika

Foto: Marko Pantić

Mirko i Bojana

Bojana se porodila 9. avgusta, a rešila je da ispoštuje Mirkovog oca, pa su tako nazvali si a po njemu.

11. MARIJANA MIĆIĆ I MILOŠ MARJANOVIĆ

Vest da Marijana Mićić čeka prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem oduševilo je sve, a glumica je uspela da sakrije trudnoću do 6. meseca, a zanimljivo je da je uspela da se porodi u tajnosti.

 

 

U medijima se pojavila vest da se Marijana porodila 17. decembra, zapravo se to desilo ranije, tačnije 9. decembra. Verenici su svojoj naslednici dali ime Ana, a sada samo čekamo da ovekoveče svoju ljubav zakletvom u crkvi.

12. MARIJA PETRONIJEVIĆ

Marija Petronijević privukla je pažnju ulogom u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“. Glumica se nakon ove uloge potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

 

 

Marija je na selu pronašla ljubav svog života, a ubrzo je i zatrudnela. Glumica je dugo krila od očiju javnosti da je trudna, a porodila se 28. oktobra sa izabranikom kog ne želi da pokaže.

13. MIODRAG DRAGIČEVIĆ I OLIVERA BACIĆ

Miodrag Dragičević i Olivera Bacić su se upoznali 2018. godine na snimanju serije „Žigosani u reketu“ gde oboje tumače uloge. Njih dvoje su otpočeli ljubavnu romansu, a glumica je ubrzo ostala trudna.

 

 

Venčali su se 16. oktobra, a nepunih mesec dana kasnije, 9. novembra dočekali su svoju ćerku kojoj su dali ime Vasilija.

14. NIKOLIJA JOVANOVIĆ I RELJA POPOVIĆ

Relja Popović i Nikolija Jovanović upoznali su se 2014. godine kada su snimili duet tadašnji „Elitni odredi“ sa pevačicom pod nazivom „Alkohola litar“.

Republika

Foto: Instagram.com

Relja i Nikolija

Par je odmah ušao u vezu a ne mnogo kasnije je pevačica donela na svet ćerkicu Reu. Relja i Nikolija su 17. jula dočekali još jednu devojčicu, čije ime nisu želeli da otkrivaju.

15. VUK MOB I OLIVERA KONATAR

Pevač Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar su važili za jedan od skladnijih parova,te je mnoge iznenadila vest da se razilaze nakon dve godine ljubavi. Olivera se porodila 10. marta i na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Teona. 

Republika

Foto: Printscreen

Vuk i Olivera

Par se razišao zato što je pevač vodio prilično "slobodan" način života. Njegova verenica je sve vreme bila kod kuće sa bebom, a on je izlazio, provodio se i konzumirao alkohol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading