SVE VREME JE VRIŠTALA: Miloš Timotijević strastveno POLJUBIO pevačicu, NJENA REAKCIJA SVE ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

22.12.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozorišni i filmski glumac Miloš Timotijević (46) jedan je od najzauzetijih domaćih glumaca. U poslednjih nekoliko godina popularni glumac učestvovao je u brojnim projektima koji oduševljavaju domaću publiku.

SVE VREME JE VRIŠTALA: Miloš Timotijević strastveno POLJUBIO pevačicu, NJENA REAKCIJA SVE ŠOKIRALA!

Foto: Instagram/printscreen

Serija koja je bila isčekivana s velikim nestrpljenjem, a u kojoj je Miloš tumačio jednu od glavnih uloga, 'Pevačica', izazvala je mnoštvo komentara, što zbog interesantne radnje, što zbog činjenice da je ženska glavna uloga pripala pevačici Milici Pavlović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Timotijević i Milica Pavlović

 

Pevačica je svojevremeno objasnila da je Timotijević poljubio na prevaru, a sada je Miloš otkrio šta se zapravo događalo, te Miličine reči demantovao istakavši da prevare zapravo nije bilo.

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - počinje svoju priču glumac, koji je uprkos neprijatnoj situaciji, pronašao rešenje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Timotijević i Milica Pavlović

- Otišao sam u režiju i rekao im: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me: "Pa šta ćeš da uradiš?". "Samo joj recite tako", odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - opisao je glumac sporni poljubac sa pevačicom u emisiji Amiži šou.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Krsta

22.12.2021 13:48

Zato što se ona nikada nije poljubila sa muškarcem.

Odgovori 16 0
Vlada

22.12.2021 16:30

@Krsta - Ljubila se samo sa devojkama?

Slađana

22.12.2021 14:21

Kalva folirantkinja... Nije ni trebalo da bude tu

Odgovori 15 1
Zoks

22.12.2021 21:14

Nevolli muške poljupce,šteta