UŽIVAM SA... Ana Kokić dve godine NAKON RAZVODA od Rađena otvorila dušu, pa priznala da li ima dečka!

Autor:

Zabava

22.12.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Ana Kokić posle dužeg vremena progovorila je o svom ljubavnom životu u emisiji "Amidži šou" Ognjena Amidžića.

UŽIVAM SA... Ana Kokić dve godine NAKON RAZVODA od Rađena otvorila dušu, pa priznala da li ima dečka!

Foto: Prntscrin

Ana i Nikola Rađen su, inače, bili u braku punih deset godina, tokom kojih su dobili dve ćerke - Ninu i Teu. Vaterpolista je posle razvoda otpočeo vezu s Aninom koleginicom Milicom Ristić, s kojom se odnedavno ruku pod ruku pojavljuje u javnosti.

S druge strane, Ana još uvek nije viđena sa svojom jačom polovinom, a na pitanje da li ima dečka, otvoreno je odgovorila:

- Nemam dečka, udomila sam dve mačke... To je na ljubavnom planu. Uživam sa svojom decom u kući punoj životinja, vidiš kako su mi ruke izgrebane od mačaka - rekla je Ana u emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Kokić

 

Inače, Ana i Rađen važili su za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, ali je početkom 2019., tačnije na Božić, kao bomba odjeknula vest da se Kokićeva i vaterpolista razvode. Brakorazvodna parnica nije trajala dugo jer su se, sada već bivši, supružnici oko svega dogovorili i utvrdili sve detalje razvoda.

Oni su se, čim se pročulo da je njihovom braku odzvonilo, oglasili zajedničkim saopštenjem.

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju - glasio je dopis koji su supružnici tada poslali medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.12.2021 16:34

Žao mi dece razvedenih roditelja. Ne znate vi kako teško doživljavaju razvod roditelja.