JUŽNI VETAR DOBIJA HOLIVUDSKU VERZIJU: ONI će GLUMITI, a svi ih OBOŽAVATE!

Autor:

Zabava

21.12.2021

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji film i serija Južni vetar dobiće svoju holivudsku verziju.

JUŽNI VETAR DOBIJA HOLIVUDSKU VERZIJU: ONI će GLUMITI, a svi ih OBOŽAVATE!

Foto: Instagram.com

Premijera "Južnog vetra - Ubrzanje" obradovala je mnoge gledaoce, a sada otkrivamo da će ovaj hit film dobiti svoju holivudsku verziju. Reditelj Miloš Avramović prodao je prava za film jednoj američkoj producentskoj kući, koja se uveliko priprema za snimanje.

Holivudsku verziju režiraće Jan Demanž, a glumiće neke od najvećih svetskih zvezda. Tomu Hardiju ponuđena je uloga Maraša, Džejk Džilenhol igraće Baću, a Margo Robi Sofiju.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

Crveni i Maraš

- Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića. S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster - priča za Informer dobro obavešten izvor, a prenosi Kuri.rs.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

Maraš

- Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu "Povratnik" 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog "Južnog vetra"! Džejk Džilenhol, poznat po ulogama u "Spajdermenu" i "Planini Broukbek", jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa - priča izvor i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miodrag Radonjić

Margo je oduševila svet ulogom u filmu "Bilo jednom u Holivudu" 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije - dodaje izvor.

Jan Demanž je 2018. godine radio krimi-dramu "Mladi gangster" sa Metjuom Mekonahijem, a 2014. je sa Džekom O'Konelom snimio film "71".

- Demanž voli krimi-priče, zbog toga je i zainteresovan da snima "Južni vetar". Pored toga, veliki je fan evropskog filma, što je i logično jer je poreklom iz Francuske - završava priču izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading