GLUMICA NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Vesna Trivalić IZNENADILA sve, pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Trivalić ostala je upamćena po svojoj frizuri, a sada je glumica napravila drastičnu promenu.

GLUMICA NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Vesna Trivalić IZNENADILA sve, pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Foto: Promo

Vesna Trivalić spada u naše najpoznatije glumice, a prepoznatiljiva je po smeđoj kosi i njenim legendarnim šiškama. Međutim, glumica je sada dospela u centar pažnje zbog uloge koju tumači u novoj seriji "Čudne ljubavi", koju je režirao Nikola Kojo. 

Publika će imati priliku da pogleda prve epizode ove serije 1., 2. i 3. januara, a pored Vesne, u romantičnoj komediji igraju i Anica Dobra, Milena Predić i Nina Nešković. Glumice će pokazati kako izgleda kad slavski ručak krene po zlu, kako razvedeni bračni drugovi mogu da ostanu prijatelji, kako je to kad zavolite mlađeg muškarca i mnoštvo drugih urnebesnih situacija.

Republika

Foto: Promo

Vesna Trivalić

Međutim, najveću pažnju je privukla upravo Vesna jer je napravila drastičnu promenu. Naime, glumica više nije smeđa, a njene šiške su drugačije stilozivane.

Mnogi su komentarisali da glumica neodoljivo podseća na Kruelu de Vil iz "101 dalmatinac", a da li tumači zloću ili dobricu, saznaćemo u narednim danima kada serije krene sa emitovanjem.

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading