Regionalna televizija UNA stiže večeras!

Autor:

Zabava

21.12.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori od danas će uživati u sadržaju nove televizije.

Regionalna televizija UNA stiže večeras!

Foto: Promo

Andrija Kuzmanović

Ponedeljak,  20. decembar 2021. godine – Pod sloganom „Gledaj bez da trepneš”, televizija UNA konačno je zauzela svoje mesto na regionalnom medijskom nebu i spremna je da publici u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori ponudi sadržaj kakav još nije viđen na ovim prostorima.

Raznolik program zabavnog i humorističkog karaktera obećava dobru zabavu, dok će pouzdane informativne i dokumentarne emisije gledaoce obaveštavati o svim najbitnijim događajima. Ambiciozan programski plan postavlja se temeljno te će UNA postepeno nadograđivati program koji će se po svemu razlikovati od sada viđenog.

Republika

Foto: Promo

Andrija Kuzmanović

Veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su Zdravko Čolić, Momčilo Bajagić Bajaga, Haris Džinović učestovali su na različite načine u građenju jedne priče koja će biti sinonim za kvalitet, dobro raspoloženje i zabavu bez granica.

Od večeras, gledaoci već mogu uživati u jedinstvenom i nesvakidašnjem kvizu “Pogodi mi godine” koji vodi jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Andrija Kuzmanović.

Republika

Foto: Promo

Anja Mit

U ovo uzbudljivom kvizu, takmičari imaju neobičan izazov – da precizno pogode godine šestoro potpunih stranaca. U tom izazovu očekuje ih vredna nagrada u iznosu od čak 50.000 evra koju će osvojiti ukoliko njihovo oko, sposobnost procene i intucija budu bili na najvišem mogućem nivou. Ovaj izazov može na prvi pogled delovati lako ali u praksi uopšte nije tako. Izgled često vara, a uz procvat estetske hirurgije, gotovo je nemoguće iz prve dati pravu procenu nečijeg godišta. Često se i sami pitamo ili iznenadimo kada čujemo koliko godina ima naš sagovornik ili osoba koju prvi put upoznajemo. Upravo će vas to zabaviti i zainteresovati u jedinstvenom kviz šou program koji će vas do samog kraja držati u neizvesnosti u želji da i sami otkrijete da li ste bili veštiji od takmičara. Kviz će se emitovati od utorka, 21. decembra emitovati svakog utorka u 21h na UNA televiziji.

Ovaj kviz samo je uvod u sjajnu zabavu koja očekuje gledaoce UNE. Od Nove godine, programski sadržaj biće obogaćen najrazličitijim žanrovima, od neobičnih rijaliti prorama preko svetski popularnih muzičkih takmičenja, do tok šou programa i emisija koje će nam svakodnevno donosti najaktuelnije vesti iz šou biznisa, najinteresantnije intervjue sa svetskim idomaćim zvezdama, ali i uvid u najbitnije društvene događaje. Sigurno je da će UNA biti neizostavni deo svakog porodičnog doma i da će uz njen program uživati gledaoci svih uzrasta.

VIDEO BONUS:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading