SRPSKI GLUMAC UHODIO JOVANU JOKSIMOVIĆ, BIO JE LUD ZA NJOM: Voditeljku pratio u stopu, hteo je da je svašta da joj radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović, u trenutku kada je započinjala romansu sa Željkom Joksimovićem, za vratom je imala popularnog glumca koji je pratio svaki njen korak.

SRPSKI GLUMAC UHODIO JOVANU JOKSIMOVIĆ, BIO JE LUD ZA NJOM: Voditeljku pratio u stopu, hteo je da je svašta da joj radi! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/ K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović jedna je od zapaženijih javnih ličnosti, koja svoju intimu i privatan život krije kao zmija noge. Iako se nalazi u braku sa muzičarem Željkom Joksimovićem, njoj odlično polazi za rukom da sakrije sve intrige iz života od budnih očiju medija. 

 

 

Međutim, malo ko je upoznat sa detaljima o njenom životu pre Željka, koja je, daleko mnogo zanimljivija. I dok se spekuliše da li Jovana i Joksimovićeva ćerka, Mina imaju dobar odnos, medijima je dosta zanimljivije glumac koji je bio opsednut atraktivnom voditeljkom. Naime, jedan od trenutno uspešnijih i traženijih glumaca, Andrija Milošević pre dosta vremena bio je ludo zaljubljen u Jovanu, a kako nije mogao da sakrije svoju opsednutost sa njom, pratio ju je svuda po gradu, pokušavajući da joj se nabaci, mada mu to nije polazilo baš za rukom. 

 

 

Kako su tada pisali mediji, Andrija očaran Jovanom, nije mogao da sakrije koliko je ludo zaljubljen u nju, pa je znao satima i satima da pred prijateljima govori o njoj, ističući njene kvalitete i lepotu, kao i kakvo vitko telo ona ima, pa je opisivao da bi je ljubio i mazio.

 

 

Glumac Andrija je na mnogim premijerama, na kojima se Jovana pojavljivala, pokušavao da joj se udvara, a ne znajući da je ona u tom trenutku započela već romansu sa Željkom Joksimovićem. Nakon što je saznao za to, Andriji se srce slomilo na pola, danima nije mogao da se opasulji, ali je ipak odlučio da stavi tačku na njegova osećanja koja ima prema Jovani, jer je video da će njena romansa sa Željkom definitivno opstati. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Andrija je nešto kasnije saznao da Jovana i Željko planiraju venčanje i brak, te je on odlučio da nastavi dalje sa svojim životom, prenosi Skandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
sladja

21.12.2021 12:26

hahahaha

Odgovori 14 4
Roki

21.12.2021 16:54

Andrija je faca za onoga coveculka.

Odgovori 16 7