LEPA LUKIĆ OVO KRIJE OD JAVNOSTI: Pevačica je bila MILJENICA opasnih momaka sa ulice, a evo šta je sve radila sa njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Lukić devedesetih godina bila je miljenica opasnih momaka, a sada je otkriveno i šta je radila sa njima.

LEPA LUKIĆ OVO KRIJE OD JAVNOSTI: Pevačica je bila MILJENICA opasnih momaka sa ulice, a evo šta je sve radila sa njima! (FOTO)

Foto: youtube.com

Pevačica Lepa Lukić oduvek je bila jedna od naših najvećih balkasnih istaknutih umetnika, a pre nekoliko meseci otvorila je dušu i priznala u jednoj emisiji da su žestoki momci otkidali na nju. Naime, višedecenijska karijera uvek je bila na meti medija, mada Lepa je oduvek imala idealan odnos sa sedmom silu i skoro nikada nije odbijala da govori o svom životu, pa je tako u emisiji ,,Premijera" ispričala nepoznate detalje o njenom odrastanju na estradi. 

Republika

Foto: printscreen

Lepa Lukić

 

Naime, kako je već poznato, devedesete godine bila su vremena kada su opasni momci sa asfalta vladali iz senke, a Lepa Lukić ispričala je da je tokom njene karijere baš njima pevala i da su je mnogi obožavali. 

- Kad su me zvali, pevala sam, ali ne mogu da se setim kome sam sve pevala. Doktorima uglavnom. Nikad mi nije život bio stavljen pod znak pitanja, bila sam miljenica svih žestokih momaka - rekla je Lepa Lukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivan

21.12.2021 12:25

Spavala sa svim zestokim momcima? Ja ipak nisam bio dovoljno zestok