TOŠIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM?! Muž Jelene Karleuše viđen u provodu sa Karićevom bivšom ženom!

Autor:

Zabava

20.12.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić viđen je u Skadarliji sa bivšom ženom Simona Karića Tamarom Nikolić.

TOŠIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM?! Muž Jelene Karleuše viđen u provodu sa Karićevom bivšom ženom!

Foto: instagram.com/karleusastarblog

Jelena Karleusa

Kako prenosi Kurir Duško Tošić proveo je noć u kafani sa bivšom ženom Simona Karića Tamarom Nikolić. Njih dvoje su viđeni u Skadarliji u subotu veče, gde su se provodili do jutarnjih časova. Iako su bili u sa prijateljima, gosti koji su sedeli u blizini komentarisali su njihov i više nego prisan odnos.

Sagovornik Kurira koji se zadesio u provodu na istom mestu sa manekenkom i sportistom, kaže:

Foto: instagram.com/simondekaric

Tamara Nikolić i Simon de Karić

- Duško i Tamara su se odlično proveli. Trudili su se da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom. Iako je svetlo bilo prigušeno, videlo se da joj je baš prijalo njegovo društvo. Non-stop se smejala, nazdravljala kako sa njim, tako i sa ostalim ljudima za stolom. I on je uživao. Delovalo mi je kao da su se tek upoznali, ali možda grešim. Još neke lepotice su bile u njihovom društvu, ali dok sam ja bio u toj kafani, on je sve vreme bio koncentrisan na razgovor sa bivšom Karićevom ženom, kao i ona sa njim. S obzirom na to da je bila glasna muzika, nisam mogao da čujem o čemu pričaju, jer sam sedeo nekoliko stolova dalje, ali sam video kako su jedno drugom često šaputali na uvo.

On nije mogao da tvrdi da se među njima nešto više dogodilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

- Ne znam da li se to veče nešto desilo između njih ili ne, ali su jedno drugo očijukali. Njoj su se oči smejale. Delovalo je kao da su sami u prepunoj kafani. Na stolu je bilo ića i pića, dobro su se proveli, a Tošić je bio opušten i nije ni gledao da li ih neko snima ili ne. Iako sam očekivao da će njih dvoje zajedno da napuste lokal, to se nije desilo, on je otišao sa nekom plavušom koja nije poznata javnosti - završava izvor.

Novinari su kontaktirali Tamaru, ali ona nije odgovarala na pozive. Tošićev broj telefona poznat redakciji je bio nedostupan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kad bi se zezali

21.12.2021 05:13

I to je novost?

Odgovori 18 7
Djole

21.12.2021 15:47

Pa ovaj covek pokupi sve bivse snake Karica.

Odgovori 37 4