RODITELJI SU JE KAŽNJAVALI, A PRVI POLJUBAC JOJ JE ISPRED CRKVE: Iva Grgurić otkrila sve do sada NEPOZNATE pikanterije iz života! (VIDEO)

Autor: Makro PANTIĆ

Zabava

20.12.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zabavni format na portalu Republika.rs naše poznate ličnosti odgovaraju na pitanja koja im se retko postavljajui to svakog ponedeljka od 21 čas!

RODITELJI SU JE KAŽNJAVALI, A PRVI POLJUBAC JOJ JE ISPRED CRKVE: Iva Grgurić otkrila sve do sada NEPOZNATE pikanterije iz života! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Voditeljka i pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" Iva Grgurić, bila je gost naše emisije ''Lično sa..'' i kroz pitanja iz našeg leksikona otkrila detalje iz života koje do sada nismo znali. 

 

 

Iva je kroz odgovore na pitanja otkrila mnoge tajne iz svog života o kojima je do sada ćutala, a neki su nas i iznenadili. 

Između ostalog Grgurićeva se prisetila prvog poljupca i otkrila nam je sve o dečku sa kojim je imala to iskustvo, a onda nam je ispričala sve detalje o njenom hobiju, o kom do sada nije javno pričala. Međutim, to nije sve, kada smo je upitali koju kaznu pamti kada je bila mala, nije krila da nije smela izaći na ulicu, a onda nam je pojasnila i zbog čega. 

 

 

- Da ne mogu iz sobe da izađem, dok ne rešim latinski jezik, ja poštujem to i tako treba! - ispričala je Iva. 

To nije sve, rijaliti zvezda nam je otkrila i da li je za legalizaciju marihuane, ali i mnoge druge pikanterije iz njenog života, kao i to da li je trenutno uživa u ljubavi sa novim dečkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ivanb

21.12.2021 10:02

Kakva glupaca, majko mila… A kakva tek lazljivica!!!

Miki

21.12.2021 16:49

Voditeljka? A sta to I gde vodi? Devojka je ordinirajuca laka devojka.