JURILA JE FUDBALERE, A STIGLA JE I DO LUKE: Ova LEPOTICA je bila sa Jovićem pre Sofije Milošević! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je učesnica rijalitija, navodnoje zavodila fudbalere, a priča se da je bila i sa Lukom Jovićem.

JURILA JE FUDBALERE, A STIGLA JE I DO LUKE: Ova LEPOTICA je bila sa Jovićem pre Sofije Milošević! (FOTO)

Foto: instagram.com/lukajovic

Luka Jović i Sofija Milošević

Fudbaler Luka Jović uživa u zajedničkom životu sa manekenkom Sofijom Milošević, ali postojala je još jedna devojka sa kojim su ga povezivali pre nje.

Naime, u pauzi između raskida i pomirenja sa Sofijom, pričalo se da je Luka bio u vezi sa manekenkom Draganom Banić koja je bila učesnica rijalitija "Parovi".

Foto: Instagram.com

Luka Jović i Sofija Milošević

Dragana je poznata ovdašnjoj javnosti kao manekenka, ali i devojka koja je navodno zavela poznate fudbalere Nemanju Radonjića i Sašu Lukića. U "Parovima" je, kako su makar tvrdili učesnici ovog šoua, imala intimne odnose i bila je sklona menjanju partnera. Ona je čak u "Parovima" tražila Đaniju Ćurčiću da je poveže sa fudbalerima.

- Đani, moraš da me izvedeš u grad, da me upoznaš sa nekim fudbalerima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim - rekla je Dragana Ćurčiću.

 

 

Banićeva je u jednom intervjuu za "Wannabe" magazin otkrila da od punoletstva ne može da se odbrani od jačeg pola.

- Od svoje 18-e godine ne mogu da se odbranim od "jačeg pola". Kao dete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog septembra sam šetala Knez Mihailovom i kupovala sveske sa kvadratićima, linijama... Tih prethodnih 10-ak septembara sve je bilo isto, dok se nisam pojavila pre tri godine upravo u Knez Mihailovoj... Toliko sam pocrvenela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i krempitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi... Osećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam - rekla je ona i nastavila:

 

 

- Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos... Oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bežala. Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku. Tih godinu dana do svog 18-og rođendana sam mislila da sam l*zbijka - napisala je Dragana i dodala da je sa 18 godina izgubila nevinost.

- Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela.... Naravno, pohvalio se svojim drugarima da sam nevinost izgubila upravo sa njim. Ne mogu vam opisati koliko me je to bolelo, samo sam bila neiskvareno dete sa sela (lepšeg od Pariza). Završila sam školu i krenula da radim na pumpi kao kasirka. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su bukvalno za mnom. Ostavljali su mi ogromne bakšiše, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala da zaradim bukvalno 100 evra bakšiša, jer su muškarci ludeli za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se "istresli". Od naivne i fine devojčice sam se pretvarala u zver - završila je Dragana i dodala da se te godine prijavila u jednu modnu agenciju i da je imala sreće, te da je od "deteta sa sela", završila u svetskim prestonicama mode. Prva stanica bio joj je Pariz - rekla je Dragana svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading