NISU SE VOLELE, A ONDA SU POSTALE NERAZDVOJNE: Cecina kuma je UBIJENA u sačekuši, a ovo ih je SPOJILO! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović je bila u braku sa Željkom Ražnatoviće, a malo ko zna koja novinarka je kumovala pevačici na venčanju.

NISU SE VOLELE, A ONDA SU POSTALE NERAZDVOJNE: Cecina kuma je UBIJENA u sačekuši, a ovo ih je SPOJILO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a venčali su se 19. februara 1995. godine pred prijateljima i porodicom 19. februara 1995. godine.

Ceci je kuma na venčanju bila novinarka Maja Pavić, koja je ubijena samo dve godine kasnije u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici u Beogradu.

Maja je u srednjoj školi zbog svoje lepote i visie postala manekenda, a potom je zavšila i dvogodišnju školu za novinara-voditelja. Maja je 1991. godine počela da radi na televiziji, a buduću kumu je upoznala 1993. godine kada ju je angažovao štab Arkanovog Sabora srpskog jedinstva, skraćeno SSJ, da vodi promotivne skupove i stranke.

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije - pričala je svojevremeno Cecina kuma, prenosi Kurir.rs.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Maja Pavić na Cecinom venčanju

Maja priča da kada ju je Ceca pitala za kumstvo da je odmah pristala, a tada je pričala da ima osećaj kao da se ona udaje zbog višenedeljne gužve oko venčanja.

Novinarka je otkrila i kako je upoznala Arkanovog kuma, njenog kasnije dečka, koji je u svim novinarima izazivao strah i trepet.

- Rade Ćaldović je Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje - pričala je svojevremeno Maja.

Njihova ljubav se tragično završila 15. februara 1997. godine u ranim jutarnjim časovima. Maja i Rade su ubijeni iz heklera sa prigušivačem, a Maja je tada imala samo 25 godina.

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je sve češće bio viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading