JEDAN MOJ ALBUM KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU: Goga otkrila koji MUŠKARAC JOJ JE POMAGAO na početku karijere, a evo KAKO se posle snalazila!

Autor:

Zabava

17.12.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić ispričala je ko joj je pomaogao na samom početku karijere i sa kojim tekstopiscimaje sarađivala.

JEDAN MOJ ALBUM KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU: Goga otkrila koji MUŠKARAC JOJ JE POMAGAO na početku karijere, a evo KAKO se posle snalazila!

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić sa svojim suprugom sportistom Urošem Domanovićem ima sina Vasilija Andreja, a par živi na relaciji Cirih - Beograd.

Mnogi političari, sportisti, pa i estradni umetnici često znaju da kažu da se uvek nečeg odriču zarad karijere, međutim Goga kaže da to kod nje nije slučaj:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Ni čega se nisam odrekla radi karijere! Završila sam ekonomski fakultet i solo pevanje! Imala sam i uspone i padove u svojoj karijeri, ali uvek nekako zadržavam tu zlatnu sredinu!

Goga kaže da joj je na početku karijere pomogao otac, koliko je mogao, dok je kasnije sve sama finansirala, nekada čak i uz pomoć kredita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Ispašću neskromna, ali meni su pesme pisali Marina Tucaković, Mili, Željko Joksimović, grupa Zana, Damir Handanović, Jala i Buba, Coby, Rasta, a oni su svi skupi saradnici. Kao kada kupujete Šanel torbu, nema cenkanja i nema popusta - ispričala je pevačica.

Istakla je da danas tekstopisci drže visoke cene, ali da nažalost nema više hitova.

- Jedan moj album, bez spotova i marketinga bio je u visini stana u Beogradu, i to na dobroj lokaciji! - iskrena je bila Goga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading