JOVANA I SALE ODAVNO PROLAZILI KROZ KRIZU: Isplivao snimak BRAČNOG PARA, ona GRCALA u suzama, a onda joj on dolio ulje na vatru! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić plakala je u emisiji, dok je njen tada voljeni suprug Sale Tropiko pevao pesmu.

JOVANA I SALE ODAVNO PROLAZILI KROZ KRIZU: Isplivao snimak BRAČNOG PARA, ona GRCALA u suzama, a onda joj on dolio ulje na vatru! (VIDEO)

Foto: youtube.com

Godina 2021. biće upamćena po kraju definitivno, a pored koronavirusa, javnost je ostala šokirana kada su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko potvrdili njihov razvod braka nakon deset godina zajedničkog života. Dosta se spekulisalo o razlozima zbog kog je došlo do ljubavnog brodoloma, a tu se spominjala i njihova koleginica Marija Šerifović, koja se još uvek nije oglasila po pitanju ove teme.  

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Mediji su dosta pisali o njihovom razvodu, govorilo se i da su pokušavali na sve moguće načine da spasu bračnu zajednicu odlazeći na terapije, ali da do toga nije došlo i da je Jovana presekla. Pevačica se sa ćerkama odavno preselila iz porodičnog stana i otišla kod roditelja, koji su joj pomogli u teškim trenucima. 

Iako su delovali kao skladan brak, koji nema problema, snimak koji je postao popularan u poslednje vreme pokazuje da je par još 2020. godine prolazio kroz teške trenutke. Naime, u jednoj emisiji Jovana i Sale su zajedno gostovali, a u jednom trenutku pevač je zapevao ,,Ako ti je do mene", a njegova supruga je sve bila tužna i razorana, a kamera je uspela da zabeleži i njenu suzu koja se slivala niz niz. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sale Tropiko i Jovana Pajić razvod

 

Sale se okrenuo ka Jovani, u trenutku dok je izvodio stihove ,,Kažem, nisam s njom, zar da se kunem ponovo", a onda je prsto uperio u suprugu. 

Refren pesme: "Ako ti je do mene, ne daj da me promene, da me protiv tebe život okrene. Uzmi ili ostavi, voli il' zaboravi, pa neka se duša s telom pozdravi"!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading