JOVANA JOKSIMOVIĆ IZBAČENA IZ FILMA "TOMA": Bjelogrlić bez blama "isekao" delove filma u kom se pojavljuje žena njegovog SARADNIKA (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film ,,Toma" krije tajnu, koja je isplivala na videlo, a sada je otkriveno zbog čega voditeljka Jovana Joskimović nije prošetala crvenih tepihom, sa ostatkom glumačke postave.

JOVANA JOKSIMOVIĆ IZBAČENA IZ FILMA "TOMA": Bjelogrlić bez blama "isekao" delove filma u kom se pojavljuje žena njegovog SARADNIKA (FOTO)

Foto: Prntscreen

Film koji je snimljen po životu legendarnog Tome Zdravkovića ,,Toma" u režiji Dragana Bjelogrlica i Željka Joksimovića jedan je od uspešnijih u 2021. godini, a publika i dalje odlazi u bioskop kako bi pogledali ovo delo na platnu. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, N. Madnić, E-Stock

Film Toma

 

Ono što je sada otkriveno jeste da će deo glumačke ekipe u novoj postavi biti i voditeljka Jovana Joksimović, koja je inače izostavljena u završnoj verziji filma. Dosta se spekulisalo da li će biti nastavak, šta će se desiti, a producenti Bjela i Joksimović otkrili su da su angažovali Jovanu za pojedine scene, koje su naknadno izbačene u montaži. 

 

 

Inače, u filmu ,,Toma" Jovana je snimila scene u ulozi novinarke, o čemu je i sama pričala u njenoj novogodišnjoj emisiji. Dosta se pričalo i spekulisalo zbog čega Jovana nije prošetala sa glumačkom postavom crvenim tepihom, a sada je apsolutno jadan razlog, prenosi Nportal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kosa

16.12.2021 09:54

Sve više dokaza da Bijela nije bijela već Crna Crnajka.

Odgovori 10 3
Kolr

17.12.2021 08:26

Ovu će Joksimović dogurati do predsednika države!