#Trending: Sajber nasilje je učestalo na društvenim mrežama: U ovoj epizodi otkrivamo da je Kika Đukić zrtva sajber nasilja! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

15.12.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija Republika TV-a, "U trendigu sa Republikom" svake srede tačno u 5, donosi komentare naših sagovornika na veoma aktuelne teme koje su u trendu!

#Trending: Sajber nasilje je učestalo na društvenim mrežama: U ovoj epizodi otkrivamo da je Kika Đukić zrtva sajber nasilja! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U novoj epizodi "U trendigu sa Republikom" bavili smo se temom koja obeležila predhodnu nedelju jeste smrt jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Mnoge javne ličnosti ispod objava na društvenim mrežama trpe sajber naselje, uvredljivi komentari i često uvrdrljive poruke.

Infrluerska i PR menadžerka Bobana Živanović, influencer Mojke i stručnjak za društvene mreže Milan Maglov komentarisali su Kristinu smrt i sajber nasilje.

Novu epizodu "U trendigu sa Republikom" možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanala Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoma

16.12.2021 04:15

Mnogo novca ostavila posledice mnogo ljubavi ostavlja traume